Скъпа Бутилка за вода с Соломинкой за жените и подрастващите момичета, НЕ съдържа BPA и Герметична, Спускащите се отгоре се отваря с едно щракване на мишката, лесен з?
  • New

Скъпа Бутилка за вода с Соломинкой за жените и подрастващите момичета, НЕ съдържа BPA и Герметична, Спускащите се отгоре

BGN 6.96

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

30 мл скъпа бутилка за вода "русалка" с соломинкой за спорт/ фитнес зала / фитнес/ крак туризъм / къмпинг и така нататъкЗдрав симпатичен разпечатки с етикет капацитет, никога не избледнява при продължително използване.Запечатани слама капачката с мек покрив се отваря / затваря с една ръка, само с едно кликване на мишката.Вграден защитен замък, така че не е нужно да се притеснявате за протечке в чантата си.Свалящ се соломинка за лесно почистване и, моля, само за ръчно пране.Материалът не съдържа BPA, е безопасен за ежедневна хидратация.Характеристики на продукта : 1. Уникален дизайн фолио еднорог русалка кокосова палма бутилка за вода за жени / момичета, 30 мл / 900 мл. Здрав симпатичен разпечатки с етикет капацитет, никога не избледнява / не беля при продължителна употреба. Отбележете капацитет, за да може да знаете, колко вода да пиете. Фланец конвертируеми върха, отваря / затваря с една ръка, само с едно кликване на мишката. Вграден защитен замък, така че не е нужно да се притеснявате за протекании в чантата си. Лесен за почистване и ръчно, моля, само за ръчно пране. Материал, не съдържа BPA, е безопасен за ежедневна хидратация. Мека силиконова линия за пренасяне, удобен навсякъде.Моля, обърнете внимание : 1. Моля, не разогревайте в микровълновата и не дръжте вряща вода с температура от 14 ° F до 176 °F. Бутилката ще се поти при съхранение на ледена вода, моля ви, не купувайте, ако ви се противопоставят.