Luftschloss 5 бр. Риболовни Примамки, Определени Блесен от Твърди Метали, Риболовна Стръв с Нож Примамки и Зазубренным Офсет на една Кука за Риболов на Костур, Пъстърва, С?
  • New

Luftschloss 5 бр. Риболовни Примамки, Определени Блесен от Твърди Метали, Риболовна Стръв с Нож Примамки и Зазубренным

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КОЙТО и въртящи : Повърхността на диска примамки изпълнена с шарени във формата на риба люспи, а не гладка повърхност, която не може да генерира светкавица за сметка на пречупване на светлината, привличане на риба, находящ се на голямо разстояние, но също така може бързо да се завърти на 360 ° във вода и генериране на звук, който засилва привлекателността за риба
ВИСОКО КАЧЕСТВО : английска жени от неръждаема стомана е с гладка повърхност, устойчивост на корозия и дълготрайност, което я прави по-малко податливи на деформации и застаряване на населението.Освен това, на медна аксесоари са приложени два галванични топчета, които добре пропускат светлина, значително увеличавате ефекта на отражение във водата, и по-устойчиви на корозия.
ПРИВЛЕКАТЕЛНОСТТА на : рибар може лесно да се размотавам стръв във водата, без да е необходимо да положим усилие, и той е подходящ за всички слоеве на плуване.Спиннинговая стръв отдалеч изглежда като дребен планктон.Неравна повърхност спиннинговых пайети бръмчене при въртене, привличане на пасажи от риби.
ТРАЙНИ и ОСТРИ : Изработени от високо стомана, нашите офсетные куки са трайни и устойчиви на корозия.Назъбен куките са много остри, на които може бързо пробива рибено устата си, без да води до смъртта на рибата.
ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Широко се фокусира върху хищную риба, като костур, пъстърва, райета, костур, бяла риба, костур, щука, панфиш, crappie и е идеален за океана на риболов с лодка, океанска скала риболов, океанска плажната риболов.