Надуваем Воден Батут ATEXGY, Океански Воден Батут, Плаващ лихвен Легло за скокове във Вода, Подложка за спрей, Платформа с въздушно помпа, B
  • New

Надуваем Воден Батут ATEXGY, Океански Воден Батут, Плаващ лихвен Легло за скокове във Вода, Подложка за спрей, Платформа

BGN 16.80

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

◆ ВОДЕН БАТУТ / ПЛАТФОРМА за ПЛУВАНЕ : Воден батут може да се използва като платформа за гмуркане и риболов; освен това, можете да скача или да почивате в нея и да се забавляват със семейството сиДиаметър на отскок : Тип A : 1,5 метра / 5 фута, Тип B : 2 м / 6,5 фута, Тип C : 3,1 м / 10 фута.Височина след надувания : 60 см/24 инча. ◆ ЗДРАВ материал : Изработен от екологично чист водоустойчиви платна от PVC с дебелина 0,9 мм, този надуваем батут е гладка и водоустойчива повърхност и има отлични огнестойкостью, устойчиви на студ, топлина и забавя стареенето.Е сертифицирана от SGS и EN71-1-2-3 тест.Пожарозащитните отговаря на стандарта 855852. ◆ ЛЕСЕН за ТРАНСПОРТИРАНЕ И НАСТРОЙКИ : Този остров фуния не изисква сложна транспорт и може да се инсталира в рамките на няколко минути.Висококачествена гумена въже и професионална кърпа за гумена лента притежава голяма еластичност.Нето тегло : 30 кг / 51 паунда. Максимум капацитет : 400 кг / 880 паунда. ◆ ПРОСТА СТЪЛБА И ПЪРЗАЛКА : С помощта на 4-степенна стълби вие и вашето дете можете бързо се изкачи на върха в воден батут.Слайд-шоу, създадено за забавление.Няколко вградени дръжки може лесно да се движат. ◆ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Воден батут на брега на езерото е много подходящ за скокове деца, и за възрастни, които са мързеливи, плуват и рыбачат.Батут може да се инсталира на всяка вода, езеро, океан, басейн и т. можете ли Да посочите няколко вида спорт, подходящи за горещото лято?Това определено е свързано с движение на водата.Препоръчваме ви да използвате този 10-крак надуваем воден батут като нова и интересна играчка, която в последните години става все по-популярен сред деца и възрастни.Може да се използва като платформа за гмуркане и риболов, или можете да скача на него и да се насладите на бънджи-джампингом със семейството си.Този весел вид спорт могат да освободят децата си от мързеливите занимания, като видео игри, таблети, и да им осигури по-здравословен начин за практикуване на този спорт.

Color:
blue and yellow
Weight:
8kg / 17.6lb, 15kg / 33lb, 30kg / 55lb
Maximum capacity:
400kg / 880lb
Bounce diameter:
Type A
Height after inflation:
60cm / 24 inches
Package content:
1 x inflatable trampoline
note:
1. Due to the display or reflected light, it may cause a slight color difference, please use the actual product as the main product.:
2. This product is measured manually, there will be a certain error!:
3. If you have any questions, please feel free to contact us, we will reply you as soon as possible and provide you with a satisfactory solution. :