Бързи дръжки за палеца за контролер PS5, Добра издръжливост, Добра Издръжливост, Аксесоари за контролер Fineness за игри за контролер PS5 DualSense (син)
  • New

Бързи дръжки за палеца за контролер PS5, Добра издръжливост, Добра Издръжливост, Аксесоари за контролер Fineness за игри

BGN 40.65

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Нетоксичен материал ABS : Изработен от устойчив материал ABS, този аксесоар за гейм конзола се отличава с добра трайност и здравинаИДЕАЛЕН : Този панел е специално разработена за контролер PS5 Dual Sense, който идеално се съчетава с дръжка.ДОБРО ДОКОСВАНЕ : технология за прецизно выдалбливания осигурява добро докосване, като по този начин осигурява ви приятно изживяване.ХАРАКТЕРИСТИКА : Дръжка за палеца на различна височина отговарят на различни нужди, така че няма нужда да се притеснявате за използването на аналогов джойстик.ТОЧНО ДУПКА : изящна изработка производство е едно от неговите предимства, и дебелия основно в точни дупки. Този панел е специално разработена за контролер PS5 Dual Sense, който идеално се съчетава с дръжка. Технологията е точно выдалбливания осигурява приятно докосване, като по този начин осигурява ви приятно изживяване. Изработен от устойчив материал ABS, този аксесоар за гейм конзола се отличава с добра трайност и здравина. Ръкохватка за палеца на различна височина отговарят на различни нужди, така че няма нужда да се притеснявате за консумацията на аналогови стика. Чудесното качество на изработката е едно от неговите предимства, и дебелия главно се отразява в неговите точни дупки.Спецификация : Тип елемент : Аксесоари за контролер Материал : ABS Приложимо устройството : безжичен контролер PS5 Dual Sense.Списък с пакети : 1 x Декоративна лицева пластина4 x Дръжка за палеца.

Item Type:
​ ​​Controller Accessories
Material:
ABS
Applicable Device:
For PS5 DualSense wireless controller.
Package List:
1 x Decorative Faceplate4 x Thumb Grip: