Възглавница за Годежен Пръстен Eforcase, Кутия За Пръстени във формата на Сърце с Дантела, Перли, Пайети, Държач за Сватбен Пръстен, Възглавница с Рози, Държач за Пръсте?
  • New

Възглавница за Годежен Пръстен Eforcase, Кутия За Пръстени във формата на Сърце с Дантела, Перли, Пайети, Държач за Сватбен

BGN 3.90

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☆☆ Калъф за годежни пръстени : Тази калъф за годежни пръстени е проектиран във формата влюбен сърце, което може напълно да изразят силна любов между влюбениОтвън малка кутийка за пръстени, украсени с множество изкуствени цветя, няколко изкуствени кристали, украсени с бисер и бантиком от лента на капака. ☆☆ Лесно нанасяне : Тези кутии за пръстени във формата на сърце се съчетават с романтични рози от стиропор с ярки цветове, които лесно изсъхват.Околовръстен възглавница е лека, лесно се носи с себе си. ☆☆ Титуляр за пръстени с дисплей за пръстените : част със сърце в средата на кутии за годежни пръстени е прозрачен външен вид, което дава възможност за визуално показване на своя пръстен.Пръстен могат също да е добре поддържан, в ежедневния живот. ☆☆ Налични цветове : Размерът на тази кутии за годежни пръстени във формата на сърце от пенопластовой рози е 16 см x 15 см x 6 см / 6.Предлага се в млечно бяло, бяло, червено, розово и purple цветове. ☆☆ Различни области на приложение : Тези кутии-възглавнички за пръстени може да се използва като кутии за пръстени за предложения, сватби, годишнини, Св. Валентин и много други.Тя може да се използва като луксозни кутии за пръстени за любим човек.Параметри : Име на продукта : кутия за годежни пръстени във формата на сърце от пенопластовой рози Материал : лента / пяна Цвят : млечно-бял / бял/ червен / розов / лилав Размер изделия : 16 см x 15 см x 6 см / 6.4 инча (Д x Ш x В) Тегло нето : 60 г /2,1 грама Опаковка включва : 1 кутия за годежни пръстени (с изключение на пръстени).

Product name:
foam rose heart-shaped wedding ring box
Material:
ribbon/foam
Color:
Milky White/White/Red/Pink/Purple
Item size:
16cmx15cmx6cm/6.3inchx5.9inchx2.4inch (L x W x H)
Net weight:
60g/2.1ounces
Package includes:
1 x wedding ring box(excluding rings) :