Комплекти чаршафи за масаж на масата ZHUAN, Пола на маса, Калъфка за възглавница, Калъф за Стол за Масажни легла, спа-Покривки за легло с отвор за лицето-s 70x190 см (28x75 инч?
  • New

Комплекти чаршафи за масаж на масата ZHUAN, Пола на маса, Калъфка за възглавница, Калъф за Стол за Масажни легла, спа-Покривки

BGN 10.52

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☀ Най-удобно покривало за легло за масаж легла-нашият козметичен комплект от четири обекта е Изработен от 100% полиестер, той е мек и удобенБлагодарение на висока якост и эластичному възстановяване тя е трайна, не се колебае и не гладится. тази лека тъкан на полагане на основите, за да увеличите свободното време през годината, осигурявайки по-високо качество на вашия живот. ☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място.Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масата. ☀ ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН-Възхитителен дизайн с къдри : събрани къдри по 3 страни на леглото и придават класическа, красива предвид, трайни, тъкан, не сяда, запазва цвета и устойчивост на бръчки за оптимална издръжливост. ☀ Отвор за друго лице-разработено с дупка за дишане върху лицето си и странично джоб за мобилен телефон. ☀ Луксозен спа комплект - Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра. ☀ Най-удобно покривало за легло за масаж легла-нашият козметичен комплект от четири обекта е Изработен от 100% полиестер, той е мек и удобен.Благодарение на висока якост и эластичному възстановяване тя е трайна, не се колебае и не гладится. тази лека тъкан на полагане на основите, за да увеличите свободното време през годината, осигурявайки по-високо качество на вашия живот. ☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място.Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масата. ☀ ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН-Възхитителен дизайн с къдри : събрани къдри по 3 страни на леглото и придават класическа, красива предвид, трайни, тъкан, не сяда, запазва цвета и устойчивост на бръчки за оптимална издръжливост.