Непоседа Дръжка, Магнитна Писалка Odoom за Възрастни Многофункционални Метални Декомпрессионные Играчки Strato Pen (Сребрист)
  • New

Непоседа Дръжка, Магнитна Писалка Odoom за Възрастни Многофункционални Метални Декомпрессионные Играчки Strato Pen (Сребрист)

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Пълно забавление】- Това не е просто дръжка, това е още и декомпрессионная играчка, променящ формата на най-различни, пълна с забавление, докато имате достатъчно въображение, тя може да приеме всяка форма 【Многофункционален】 - Може да се използва като гел писалка и развлекателна играчка/ писалка за сензорен екран. 【Много интересен подарък】 - Тъй като магнитна писалка много удобен за използване, може да се използва като подарък на хората от различни професии, като адвокати / учители / ученици / лекарите / дизайнери и т., и тя може да премахне стреса и да ви вдъхнови. 【Опаковка в комплект】-Две глави на стилус, може да се използва като гел химикалка, писалка с чувствителен на допир екран, 13 бр. магнитни пръстени, 12 бр. стоманени топки, ръководство на потребителя и подарък кутия. 【ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ】 - поради наличието На магнитни топки не позволявайте на деца под 12 години ползват самостоятелно устройство. 【Пълно забавление】- Това не е просто дръжка, това е още и декомпрессионная играчка, променящ формата на най-различни, пълна с забавление, докато имате достатъчно въображение, тя може да приеме всяка форма. 【Многофункционален】 - Може да се използва като гел писалка и развлекателна играчка/ писалка за сензорен екран. 【Много интересен подарък】 - Тъй като магнитна писалка много удобен за използване, може да се използва като подарък на хората от различни професии, като адвокати / учители / ученици / лекарите / дизайнери и т., и тя може да премахне стреса и да ви вдъхнови. 【Опаковка в комплект】-Две глави на стилус, може да се използва като гел химикалка, писалка с чувствителен на допир екран, 13 бр. магнитни пръстени, 12 бр. стоманени топки, ръководство на потребителя и подарък кутия. 【ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ】 - поради наличието На магнитни топки не позволявайте на деца под 12 години ползват самостоятелно устройство.