Универсална Просто Закачалка за кърпи, Космическото Алуминиево Двухслойное Кърпа за Баня с плетене на една кука, Златисто-Бяло Кухненски Кърпи за Баня, Държач за к?
  • New

Универсална Просто Закачалка за кърпи, Космическото Алуминиево Двухслойное Кърпа за Баня с плетене на една кука, Златисто-Бяло

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☛ Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля свържете се с нас навреме, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа ☛Пространствена алуминиева конструкция устойчива на корозия и ръжда.Безопасността на продукта, защитата на околната среда, липсата на избледняване, драскотини.Вие и вашето семейство можете да го използвате с доверие. ☛Гуманизированный дизайн ъглово шлайфане, за да се предотврати драскотини, внимателен, дебели и здрави. ☛ Разумно разстояние от стената, кърпи лесно се залепи на стената, чаршафи по-интимни, отколкото при любовника си, отказват да вешаться на стената. ☛ Здрава и дебела, устойчива на удар, сигурен и не травмирующий ръце, без чеп, приятен на допир, можете да го използвате по-удобно, ако ще мисля повече за това.Добре дошли в магазин "HLY".радвам се погрижат за вас.Категория на продукта : закачалка за кърпи за баня; Материал : космически алуминий; Обработка на повърхността : анодное окисление; Тегло : около 30 кг; Начин на инсталация : перфорирана монтаж или инсталиране на без пирони (лепило без пирони в комплекта не е включена); Спецификация : двуслойни кука за колан; Цвят : златен, сребърен, бял, розово злато; Защо да изберете нашата закачалка за полотенец1. Внимателно създавайте оригинални части, всяка минута от които може да се оцени с помощта на увеличително стъкло, плавно соединяемые, персонални и практични, красиви и стабилни. Модерен водоустойчив дизайн, модерен дизайн и функционална естетика са идеални за декорация на вашата баня.Тежкотоварни разчита, удобна за да се използва. Моля, позволете едно малко отклонение в данните ръчно измерване. Поради разлика в изображението на монитора действителният цвят може да се различават малко от изображението. Този продукт съдържа : закачалка за кърпи * 1. Комплект аксесоари за закрепване на удар *1.

double-layer belt hook;:
Color:
gold, silver, white, rose gold;
Why choose our towel rack:
1. Carefully create ingenious details, every minute can be appreciated with a magnifying glass, seamlessly connected, personalized and practical, beautiful and stable.:
2. Modern waterproof design, its modern design and functional aesthetics will bring perfect decoration to your bathroom. High-strength support, convenient for you to use.:
caution:
1. Please allow slight deviation in manual measurement data.:
2. Due to the difference in monitor display, the actual color may be slightly different from the image.:
3. This product contains:
towel rack*1. Punch mounting accessory kit*1. (Does not include nail-free glue)