Опаковка напитки Wisdom Star за партита, Захранващи напитки в 1 Галон за Хладилник, Кран, за спорта напитки с лед и Запечатани корк, Прозрачна Опаковка напитки с капака, П?
  • New

Опаковка напитки Wisdom Star за партита, Захранващи напитки в 1 Галон за Хладилник, Кран, за спорта напитки с лед и Запечатани

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Широко се използва】 : Този диспенсер за напитки има широко покритие, лесно можете да се сложи в опаковка за напитки резени лимон, мента, плодове и други съставки, могат да се добавят за подобряване на цялостното качество на пиене, подходящи за партита на закрито или на открито, барбекю, ще ви позволи да се насладите повече на живота 【Надеждно качество】 : Този кана за напитки с лед, удобен за използване, издръжлив и траен, тъй като е изработен от безопасен хранителен полипропилен и не съдържа бисфенол А, безвкусен, нетоксичен, не се деформират, устойчиви на високи температури, не се страхува от падане и е безопасна за употреба. 【Уникален дизайн】 : Тънък дизайн на този диспенсера за напитки позволява лесно да го инсталирате на вашия хладилник и маса за хранене, не заема много място.Уникален дизайн кран, внимателно натиснете кран, за да получите питейна вода. 【Стягане】 : Кран диспенсера за напитки в хладилника има гуменият пръстен, заключващо, герметизирующее, конструкция уплътнение на капака, пресни, запечатани, не се притеснявайте за капании. 【Голям капацитет】 : Обемът на този контейнер 3,5 л / 1 галон.Любимия си сок, студен чай, лимонада и други напитки, които ще харесат на всички и може да се сложи още.Сложете големи кубчета лед, резенчета плодове.Лесно получите желания вкус.