Калъф за таблет Съвместима с Lenovo Tab M8 8505X 8,0-инчов Тънък Калъф-книжка със сгъваща се стойка, Регулируем Определя Каишка, Слот за карта памет, устойчив на удари калъф з?
  • New

Калъф за таблет Съвместима с Lenovo Tab M8 8505X 8,0-инчов Тънък Калъф-книжка със сгъваща се стойка, Регулируем Определя

BGN 40.60

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Високо качество и 100% чисто нова. Многослоен материал осигурява многослойна защита от прах, надраскване или сътресения. Мека вътрешна повърхност от микрофибър без драскотини осигурява комфорт и допълнително ниво на защита.Съвместима с Lenovo Tab M8 8505 X 8,0 инча, калъф от изкуствена кожа с тисненым фигура, стойка за таблет, слот за карта, калъф за таблет.Точни деколтета и слот за карти памет : Всички бутони и деколтета са там, където те трябва да бъдат, оставяйки достатъчно място около изрезки, съвместими с проста връзка. (Просто симпатична бутон).Вътре има 3 слота за карти, джоб за карти, разработени в съответствие с вас начин за съхранение на вашите визитни картички, банкови карти. Високо качество и 100% чисто нова. Многослоен материал осигурява многослойна защита от прах, надраскване или сътресения. Мека вътрешна повърхност от микрофибър без драскотини осигурява комфорт и допълнително ниво на защита.Съвместима с Lenovo Tab M8 8505 X 8,0 инча, калъф от изкуствена кожа с тисненым фигура, стойка за таблет, слот за карта, калъф за таблет.Точни деколтета и слот за карти памет : Всички бутони и деколтета са там, където те трябва да бъдат, оставяйки достатъчно място около изрезки, съвместими с проста връзка. (Просто симпатична бутон).Вътре има 3 слота за карти, джоб за карти, разработени в съответствие с вас начин за съхранение на вашите визитни картички, банкови карти.Съвместими модели : Съвместим с калъф за таблет Lenovo Tab M8 8505 X 8,0 см Характеристики на продукта : -Предпазва вашия таблет от подхлъзване, драскотини и отпечатъци от пръсти.-Функция за стойка може да ви осигури регулируеми и удобен ъгъл на гледане за четене на електронна книга или гледане на видео - лесен монтаж и демонтаж-3 слота за карти с памет, съвместими с ежедневна употреба, съхранявайте вашето устройство и карта с памет в този здрава джоба-Дупки, съвместими с храненето, слушалки, камера и т.