Преносим Инхалатор за Мъгла, Преносим Годишният Спрей Мъгла Удобен Спрей за Мъгла За Грижа За кожата на Лицето, Nano Usb Акумулаторна Изпарител Хидратираща Грижа За Ко
  • New

Преносим Инхалатор за Мъгла, Преносим Годишният Спрей Мъгла Удобен Спрей за Мъгла За Грижа За кожата на Лицето, Nano

BGN 3.31

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Хидратира кожата : Облекчаване на сухота и напрежение в очите, причинени от прекомерната употреба на очите, да се напръскат, овлажняват очите пълно слойТънък и деликатен спрей незабавно се абсорбира и дълбоко овлажнява кожата, като същевременно осигуряват добър ефект от употреба.Запазва прохладата на : Дълбоко подхранва кожата около очите, преносим и с уникален дизайн, подходящ за горещото лято, лесни за носене в чантата. На разположение са 2 различни цветове дозатор за мъгла, можете да изберете според вашите изисквания.Лесна за използване : просто плъзнете ключа и дюза ще пусне фина мъгла.В горещо време, вие ще усетите спокойствие и прохлада, а през зимата кожата да остане хидратирана.Лек и компактен дизайн : Нашият продукт е с малък размер и е удобно в переноске, се захранва от вградена литиево-йонна батерия с капацитет от 450 ма, се отличава с висока ефективност и дълъг живот, за хващане.Многократно прилагане на : Външния вид на нано-спрей за лице, лесна и красива, но също така той е гъвкав.Елегантен дизайн прави спрей nano mist е много подходящ за употреба или като подарък за приятелите и семейството си. Махнете сухота в очите и напрежение в очите, причинени от прекомерната употреба на очите, спрей, навлажняване на очите с пълно покритие. Дълбоко подхранва кожата около очите, преносим и с уникален дизайн, подходящ за горещото лято, лесни за носене в чантата. Тънък и деликатен спрей незабавно се абсорбира и дълбоко овлажнява кожата, като същевременно осигуряват добър ефект от употреба. Захранва от вградена литиево-йонна батерия с капацитет от 450 ма, висока ефективност и дълъг живот, удобен за хващане. На разположение са 2 различни цветове дозатор за мъгла, можете да изберете според вашите изисквания.Параметри : Тип на продукта : Спрей за мъгла Материал : ABS Вградена батерия : литиево-йонна батерия с капацитет от 450 ма Използване : 1.

Item Type:
Mist Sprayer Material
Built-in battery:
450 mAh lithium battery Usage
1. Turn the body upside down and remove the storage tank from the horizontal direction :
2. Hold the water tank up and fill it with mineral water. careful not to overflow 3. Hold the water storage tank horizontally downward, rotate and twist the water storage tank, and then close it after alignment :
4. Turn on and use :
Package list:
1 mist sprayer 1 USB cable :