Крем Пръчка за сенки Xiahium Shimmer, Устойчив Водоустойчив Молив за сенки-Хайлайтер, Двухголовочный Молив молив за сенки за очи с мека размазыванием, Высокопигментирова?
  • New

Крем Пръчка за сенки Xiahium Shimmer, Устойчив Водоустойчив Молив за сенки-Хайлайтер, Двухголовочный Молив молив за сенки

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?【1 бр мат и перлена пръчка за сенки 】 высокопигментированные сенки за очи за създаване на резултатно грим от топла до студена цветове, от елегантния червено до сексуално кафява, от премиум-оттенък до трептене на шампанско, може да се използва за създаване на опушен, блестящ и метални грим.Блестящо и матиран молив за сенки за очи ще създаде най-подходящия начин, за да си различни стилове на обличане и случаи. ?【Лесно да се боядиса и изглежда естествено】 Молив за сенки за очи с висока пигментация, лесно се нанася, естествена мека и удобна формула с мека текстура е много освежава и изглажда кожата, може да се смесва и се използва молив за сенки за очи притежава добра растекаемостью и равномерно да нанесете цвета, придава на продължително и равномерно мерцающее естествено манящее сияние около очите. ?【Водоустойчив и се пази през целия ден】 Молив за сенки за очи Crayon е пълен водостойкую формула, така че не е нужно да се притеснявате за проблеми, причинени от дъжд и след това.Водоустойчив, лесен за чорап, быстросохнущий, лесно създава великолепна грим на очите. ?【Широко приложение】 сметана молив за сенки за очи, подходящ за много видове грим и събития, като грим smokey eye, ежедневния грим, абитуриентски вечер, сватбен грим, шоу грим и т. Молив за сенки за очи могат да се смесват и да, създаване на блестящ грим на очите, като най-светлата личност в тълпата!. ?【ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО 】 Ние се стремим да създадем за вас висококачествени продукти и услуги.Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт, винаги можете да се свържете с нас по електронната поща.Ние ще ви предоставим услуги и помощ в рамките на 24 часа. ?(〃'▽'〃) Здрасти, приятел, добре дошли в моя уютен малък магазин!Ние ще направим всичко възможно, за да сте останали доволни пазаруване! ?Пожелавам ви приятно пазаруване, ние ви предлагаме разнообразие от различни видове стоки, може да се има доверие, купуват всичко, което желаете! ?Ако имате някакви въпроси.