ФЛАЙРОЗОЛЬ, Оригинал. Спрей за домашни любимци, растения, къщи и още много Други, ултра-тънък непрекъснат мъгла за 1001 приложения. Доверите на специалистите. Патенто?
  • New

ФЛАЙРОЗОЛЬ, Оригинал. Спрей за домашни любимци, растения, къщи и още много Други, ултра-тънък непрекъснат мъгла за 1001 приложения.

BGN 9.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ОРИГИНАЛ : Култов холандски наркотици Flairosol продължава да инсталирате стандарти в индустрията за пръсканеЕлегантен дизайн с помощта на надеждна технология предварително сгъстяване осигурява усещане за пръскане, които ще се ползват всеки ден.РАЗШИРЕНИ ФУНКЦИИ : Уникална патентована технология и дизайн, които предоставят несравнимо ръми.Ултра тънък непрекъснат мъгла, която равномерно се пръска под всеки ъгъл на големи площи.Ергономичен, удобен, изземване, фланец и сверхшумный.ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГО НАВСЯКЪДЕ : Многозадачное чудо, 1 001 използване.Идеален за професионална употреба, ежедневна грижа за косата и тялото, самостоятелна обработка на кожи, почистване на дома, дезинфекция, грижи за домашни животни, растения, на кола, на декоративно-приложен изкуството и много други неща!.ПОСТРОЕН ВЪРХУ СЪВЕСТТА : най-високо качество.Изберете най-доброто и ви никога повече не трябва да се притеснявате за намиране на нов пулверизатор на всеки няколко месеца.Опазване на околната среда : не съдържа пропеллентов, лесно се зарежда и да се използват отново, и дори можете да създадете свои собствени течни смеси у дома и да не се купуват ненужни допълнителни пластмасови бутилки.СИНЬО ЗА КЪСМЕТ КЪЩИ : идеален начин да се грижи за дома си и да помогне с някоя скучна работа - от гладене, почистване на повърхности, освежаване на въздуха, дезинфекция, грижа за тъканите и много други!Вашите домашни любимци също ще се радвате на ултра-аерозолен мъгла!.ПАТЕНТОВАН Дизайн на този продукт е защитен с патент (патент US D830194).ГОТОВ ЗА ДАРЕНИЮ : От изискана опаковка от великолепния спектакъл - добавяне на Flairosol в своя подарък количката е гарантирано ще предизвика усмивка на лицето на всеки един.