Спирала за мигли от коприна влакна с 4D, По-Гъста, Скручивающаяся, Устойчива, Водоустойчива, Черна, Обемна Спирала За Мигли Забележително Натрупване, Не се разпростр?
  • New

Спирала за мигли от коприна влакна с 4D, По-Гъста, Скручивающаяся, Устойчива, Водоустойчива, Черна, Обемна Спирала За Мигли

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СПИРАЛА за мигли с 4 D КОПРИНЕНИ влакна - Подновете своята спирала! Спирала 4 D silk влакна с отлична отлично възпроизвеждане на цветовете и по-висок процент за формиране на филма дава възможност за незабавно създаване на гъсти и дълги мигли, увеличаване на очи и ги прави по-чаровни и завитымиСпирала за мигли enhancing 4 D Silk Fiber покрива всяка ресничку, като я прави невероятно плътни и по-дълги, което придава ви увереност. натурална гипоаллергенная ФОРМУЛА на Спирала за мигли, изработени от натурални хипоалергенни съставки.Тази спирала, тествана офтальмологами и безопасно за чувствителни очи и за тези, които носят контактни лещи. Никога не е тестван върху животни.СПИРАЛА под формата На писалка, ПРИДАЮЩАЯ ОБЕМ И удлиняющая СПИРАЛА за мигли - меки, естествени, бързосъхнеща, не пропуска пот, я не лесно да се отмие, сверхпрочный грим, фланец дизайн, по-дълъг живот.Това изисква да сте нанесли му там, където имате нужда от грим, за да създадете желания от вас грим.Той е много проста и удобна, с него лесно се справят дори начинаещи.ПОДАРЪК ЗА ЖЕНИ - Може да се използва като подарък за добри приятели и семейство.Той е идеален момичета или дамите за ежедневна употреба, на партито по случай рождения ден, козметичен шоу денс парти, сватбен грим и още много други.ГАРАНЦИЯ НА ПРОДУКТИТЕ - Ние се стремим да създадем за вас висококачествени продукти и услуги.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.ZITIANY ще ви предостави услуги и помощ в рамките на 24 часа. ?Добре дошли в магазин "ZITIANY" ━(*∀*)ノ!!!? ?На вашия избор са представени разнообразни козметични, фризьорски услуги и козметика ~ ?Ако се интересувате, можете да кликнете, за да влезете в нашия магазин, да видите, по-качествени и евтини стоки очакват вашето пристигане ~ Описание на продукта : ✨ 100% чисто нов и високо качество.