Vibely Mascara 5 пъти по-трайна водоустойчива спирала 2 в 1 от 4D копринен влакна, Козметика за мигли Vibely Mascara 5 пъти по-устойчива спирала за мигли Thrive Black за естествено удължа?
  • New

Vibely Mascara 5 пъти по-трайна водоустойчива спирала 2 в 1 от 4D копринен влакна, Козметика за мигли Vibely Mascara 5 пъти

BGN 8.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Козметика за мигли vibely Mascara]Спирала Vibely Mascara Black удлинит вашите естествени мигли до зашеметяваща дължинаНаправи ги 5 пъти по-дебел и по-дълъг.Увеличете обема за най-ефектни мигли!. [спирала 2 в 1 vibely] с Двойно предназначение с един стиком, първата четка - a, втората четка е предназначена за нанасяне на дебела грим.Пластмасова туба с отфильтрует излишък трупове, и ще можете да получите меки мигли.Втората щеточка ще ви даде големи, къдрава мигли.Всяка коса ще ви помогне да постигне перфектен вид на миглите!. [Водоустойчива и подходяща за чорапи] Спирала 4 D Silk Fiber Lash водоустойчиво и предпазва от размазване на миглите, като поддържа красиви през целия ден. [Устойчива спирала без слеживания] козметика за мигли vibely mascara позволява равномерно върху всяка ресничку, така че корените на миглите ще бъдат ясно видими, не ще слеживания, залепване и т., и да се поддържа деликатен грим през целия ден. [Лесно се нанася и отстранява] Смазывающая паста за трупове в 5 пъти по-дълго с лекота удължава всички мигли, подходящи както за начинаещи гримьори, така и за професионалисти, и лесно се отстраняват любимото си средство за отстраняване на грим или топла вода в края на деня.