Подарък за Деня на бащите за татко, Телескопичен Комплект магнитни звукоснимателей тегло 1 и 15 кг, кръгло и Квадратно Регулируемо огледало за разглеждане със завър?
  • New

Подарък за Деня на бащите за татко, Телескопичен Комплект магнитни звукоснимателей тегло 1 и 15 кг, кръгло и Квадратно Регулируемо

BGN 6.53

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Инструменти за мъже】 В този комплект от пет различни инструменти : 1 брой магнитен го получите с тегло 1 килограм, 1 брой магнитен го получите тегло 15 килограма с led подсветка, 1 инспекционное огледало с кръгла форма, 1 инспекционное огледало квадратна форма със светлина и 1 телескопичен магнитен звукосниматель магнитен фенерУникален подарък за Деня на бащата за мъже, които имат всичко. 【Подаръци за МЪЖЕ, които имат ВСИЧКИ】 Магнитен телескопична набор от инструменти за набиране ви позволява лесно да намерите и вземете гайки, болтове, винтове и други метални части за домакински уреди, шкафове, автомобилни детайли, работни маси, и т. Този прибиращ набор от прожектори ще се превърне в чудесно допълнение към кутия с инструменти за механици, автомобилни електротехници, майстори за всичко, инженери, дърводелци, водопроводчици. 【ГЪВКАВОСТ и съвършенство】 Upgrade на магнитното основа могат да бъдат постоянно присъства във всяка област на ютия, корона с диаметър 0,28 инча и разтегателен прът ви позволяват лесно да се достигне изключително тесни места.15-килограмова корона на магнитното мембрана осигурява осветление.Кръгли и квадратни огледала, ви предоставят допълнителни ъгли на видимост и осветление. 【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ и удобно ЗАХВАЩАНЕ】 Led светлини и кръгла / квадратна наблюдение огледала се регулират чрез завъртане на 360 градуса.Можете да светне неудобни, тесни, трудно достъпните места или да го използвате като кука.Меката дръжка осигурява удобен и сигурен захват. 【Подаръци за мъже】 набор от магнитни звукоснимателей MANWALD от 5 теми е изработен от алуминиева сплав военен клас, което ги прави устойчиви на атмосферни влияния и ударопрочными.Страхотни подаръци за Деня на бащите за мъже, подаръци за Свети Валентин за мъже, подаръци за рожден Ден или друг празник.Мощна магнитна глава и основата лесно се залепват за пирони, парчета и отломки за уреди, шкафове, автомобилни детайли, верстаками и т. Професионален механикам, майстори, пожарникари, инженери, плотникам, ремонтникам и собствениците на жилища вече не е нужно да се притеснявате за извличане на метални инструменти.Обновената версия на магнитното причина може да бъде надеждно закотвени в областта на ютия, за да се освободи ръцете си.