Adorepaw / Обувки за големи кучета с отразяващи джапанки, Зимни обувки за кучета, Обувки за кучета със защита на лапите на не-хлъзгава подметка (4 бр./компл.)
  • New

Adorepaw / Обувки за големи кучета с отразяващи джапанки, Зимни обувки за кучета, Обувки за кучета със защита на лапите на

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1【Размер】 Много големи ботуши за кучета. (Дължина 4,7 инча * Широчина 3,9 инча) Моля, измерете ширината и дължината на крачетата преди да поръчате.Ако лапа се намира между два размера, изберете по-голям размер. 【Чудесно за всякакви метеорологични условия】 Обувки за кучета Adorepaw е подходящ за всякакви атмосферни условия, предпазва кучетата от различните условия на околната среда. 【Сигурност】 Обувки са с 3 еластични светлоотразителни джапанки, за да гарантира сигурността на вашите кучета при нощните разходки, а с износоустойчива гума устойчива на плъзгане подметка осигурява стабилност и сцепление. 【Лесно се побира / не се отстранява】 Нашата обувки за кучета с 2 свободно регулируеми скотчами, се разширява за сметка на широк дупки в разрезном shwe, много лесно се облича и да стреля. 【Дишаща / удобен】 Мека и дишаща неопрен отвътре запазва топлината на вашето куче, а също го прави лапа чисти, сухи и удобни. (Моля, обърнете внимание : тези обувки са водоустойчиви, но са предназначени за защита. Здравейте!Страхотно да се срещнем тук.Нашата компания е основана през април 2021 г. и е специализирана в производството на стоки за домашни животни и превозни средства.Ние сме млад екип !.Ние знаем, колко е важно да има по-дълбока връзка с нашите клиенти.И ние имаме строг контрол върху процеса на производство на даден продукт, което означава, че ние ще направим всичко възможно, за производството на всеки продукт.Специален дизайн.Нашата обувки за кучета разработена с помощта на 2 свободно регулируеми магически ленти, по-разрастващите се дължи на широко отвори в разрезном shwe. много лесно се облича и да стреля.