Homebeast Охлаждащ подложка за домашни любимци Cool Pets Подложка за котки, Здрав Сгъваем Предотвратява прегряване и дехидратация през лятото за Малки, Средни, Големи куче?
  • New

Homebeast Охлаждащ подложка за домашни любимци Cool Pets Подложка за котки, Здрав Сгъваем Предотвратява прегряване и дехидратация

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ ПРЕНОСИМ подложка за КУЧЕТА - правоъгълен мека подложка за детска стая в розово-синя подложка-възглавница, предназначена за каси, пренасяне и на други домашни любимци, за кучета и котки ★ МАТЕРИАЛ И ГРИЖИ - Изработен от устойчив Cool Core.Перат в машина, НЕ изсушава се в перална машина.На кутията няма да бъде задължена. ★ МЕКА И УДОБНА - Ултра плюшен легла за домашни любимци и е идеален за вашето куче или котка.Дайте на вашите домашни любимци място, на което може да постави на главата си, и това е идеалното място за обнимашек на вашия домашен любимец. ★ ЛЕСЕН ЗА почистване, преносим И многофункционален - мат е лек и лесно се сгъва, за да се поберат в превозните средства, кутии и легла; незаменим елемент в дома и в движение. ★ РАЙ ЗА ВАШАТА куче малко В СЛЪНЧЕВ ДЕН - просто поставете идеалното столче за домашен любимец там, където вашият четириног приятел обича да си почива и да охлаждаща възглавница незабавно да се пристъпи към работа; истинско блаженство, и е идеално средство за грижа за възрастните кучета или кучета с болести. ★ ПРЕНОСИМ подложка за КУЧЕТА - правоъгълен мека подложка за детска стая в розово-синя подложка-възглавница, предназначена за каси, пренасяне и на други домашни любимци, за кучета и котки. ★ МАТЕРИАЛ И ГРИЖИ - Изработен от устойчив Cool Core.Перат в машина, НЕ изсушава се в перална машина.На кутията няма да бъде задължена. ★ МЕКА И УДОБНА - Ултра плюшен легла за домашни любимци и е идеален за вашето куче или котка.Дайте на вашите домашни любимци място, на което може да постави на главата си, и това е идеалното място за обнимашек на вашия домашен любимец. ★ ЛЕСЕН ЗА почистване, преносим И многофункционален - мат е лек и лесно се сгъва, за да се поберат в превозните средства, кутии и легла; незаменим елемент в дома и в движение. ★ РАЙ ЗА ВАШАТА куче малко В СЛЪНЧЕВ ДЕН - просто поставете идеалното столче за домашен любимец там, където вашият четириног приятел обича да си почива и да охлаждаща възглавница незабавно да се пристъпи към работа; истинско блаженство, и е идеално средство за грижа за възрастните кучета или кучета с болести.