EchiQ Сребърна Светкавица В Ноктите си, Блестящо Модерен Лак За Изкуствени Нокти със Собствените си Ръце, Дизайн на нокти с Пайети, Блестящ Подарък За Рожден Ден, Изку?
  • New

EchiQ Сребърна Светкавица В Ноктите си, Блестящо Модерен Лак За Изкуствени Нокти със Собствените си Ръце, Дизайн на нокти с

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Максимално подчертайте Красотата си】Розово, със сребърни пайети на краищата, брилянтен дизайн нокти!Идеален за ежедневието и партитаСалонное качество, по-малки разходи и по-малко време!. 【Защо да се притеснявате за полиране на】Echi Q Маникюр с нанасянето на лак от ново поколение, изключителен дизайн, маникюр без лак за 3 минути, лесно придаване на ноктите съвсем нов вид на кабинковия!Нито лак за нокти, нито време за съхнене!Кажете сбогом с високи разходи и дълго да се отправят в салон. 【Издръжливост и сигурност】 Всички нашите нокти са изработени от висококачествени материали ABS, не е токсичен, без мирис и са безопасни за вашите естествени нокти.Те са за многократна употреба, лесно се нанася и лесно да се прибира, може да продължи до 2 седмици при нормална грижа, са идеални варианти за домашен маникюр със собствените си ръце и неотложни случаи!. 【Напълно ще задоволят вашите нужди】 24 бр режийни нокти с дизайн на 12 различни размера, се предлага с 1 лист, лепило и разделите.ТЕЧЕН КЛЕЙ В КОМПЛЕКТА НЕ Е ВКЛЮЧЕНА.Напълно ще задоволят вашите нужди, независимо от размера и ширината на вашите нокти и може да се извършва индивидуална украса на всяка дължина и форма, която ви харесва, това е идеалният подарък за жени-момичета. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 Echi Q е специализирана в печат на ноктите си повече от 10 години, ние се опитваме да предложим на нашите клиенти най-новите модерни и висококачествени пирони.Нашите продукти също са подкрепени от невероятното обслужване на клиентите, на вашето удовлетворение е наше обещание!.Това е предварително разработен преса за нокти.Лесен за използване, с него не трябва да отидете в салон.Пакетът включва : - 24 част преса за нокти. - 1 лист лепкави салфетки за режийни нокти.ТЕЧЕН КЛЕЙ В КОМПЛЕКТА НЕ Е ВКЛЮЧЕНА. Подпилите страните за точно напасване маникюрной пръчка.