Калъф за носене в чантата си ASAPDOS през рамо, съвместим с Samsung Galaxy S23 Ultra 6,8 см 2023, Калъф от изкуствена кожа с джоб с цип за пари в брой и чекове, притежател на кредитна ка?
  • New

Калъф за носене в чантата си ASAPDOS през рамо, съвместим с Samsung Galaxy S23 Ultra 6,8 см 2023, Калъф от изкуствена кожа с

BGN 10.83

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[СЪВМЕСТИМОСТ] : Съвместим с Samsung Galaxy S23 Ultra 6,8 инча, 5 G, издаден през 2023 година [Луксозен материал и реални снимки] : Изработен е ръчно от здрава изкуствена кожа и велур и гъвкаво TPU, за да се осигури високо качество на функция за плъзгане и приятна на допир.Всички снимки са правени от професионалисти в реалния живот, увеличете мащаба на снимки, за да видите текстурата на части. [Притежателя на RFID карта] Блокиране на материал RFID защитава вашата лична информация, до 5 слота за карти. [Джоб с цип] Лесно се слагат банкноти, монети и малки наличности, както просторен портфейл осигурява допълнителна защита на неприкосновеността на личния живот. [Пълна защита] рамка Дизайн на камера, разположена на 2 мм над камера, предпазва вашия i Phone от надраскване, удари.