Д-Интелигентна Система за Заключване на вратите Комплект, Умен Безжичен Противоугонный Цинк Сплав Материал От Неръждаема Стомана Домашна Сигурност Бесключевой А?
  • New

Д-Интелигентна Система за Заключване на вратите Комплект, Умен Безжичен Противоугонный Цинк Сплав Материал От Неръждаема Стомана

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Висококачествени материали】 автоматично заключване на вратите с дистанционно управление с антикоррозийным батерии отделение, пружина от специален материал, издръжливЗамък и основните части са изработени от сплав с покритие от неръждаема стомана и не изчезват.Красив външен вид, заоблен дизайн. 【Широк спектър от приложения】 Дистанционно управление с цифрова система за повикване, не се поддава на декодированию или копиране.Подходящи за офиси, жилища, хотели, против кражба врати, врати в коридора, дървени врати, гаражни врати и др 【Режим на управление энергосбережением】 ниска консумация на енергия, 4 батерии тип AA може да осигури около 1 година работа (с изключение на 4 батерии тип AA).Този умен замъка има дълъг живот от 300 000 операции отпирания и не се изтощава. 【Електронен интелигентен】 Нашата система за контрол на достъпа до дверному замъка разблокируется с помощта на дистанционно управление, след това вратата се затваря и главният вход се затваря след 3 секунди.Разстояние на дистанционното управление е от 0-10 метра Методи за отключване - дистанционно отключване. 【Лесна инсталация】 Използвайте външна проводници плаката за по-лесна и надеждна инсталация.Дистанционно управление с цифрова система за комуникация не може да бъде декодирован или копиран.Иновативен сигнал за отключване и заключване.Тя може лесно да се инсталира без връзка с мрежата. 【Висококачествени материали】 автоматично заключване на вратите с дистанционно управление с антикоррозийным батерии отделение, пружина от специален материал, издръжлив.Замък и основните части са изработени от сплав с покритие от неръждаема стомана и не изчезват.Красив външен вид, заоблен дизайн. 【Широк спектър от приложения】 Дистанционно управление с цифрова система за повикване, не се поддава на декодированию или копиране.Подходящи за офиси, жилища, хотели, против кражба врати, врати в коридора, дървени врати, гаражни врати и др 【Режим на управление энергосбережением】 ниска консумация на енергия, 4 батерии тип AA може да осигури около 1 година работа (с изключение на 4 батерии тип AA).Този умен замъка има дълъг живот от 300 000 операции отпирания и не се изтощава. 【Електронен интелигентен】 Нашата система за контрол на достъпа до дверному замъка разблокируется с помощта на дистанционно управление, след това вратата се затваря и главният вход се затваря след 3 секунди.