LLLY 10шт Хотел Моделиране на Листа от Лотос-Обтегач за салфетки Зелен Пръстен за салфетки (Цвят: A, размер: един размер)
  • New

LLLY 10шт Хотел Моделиране на Листа от Лотос-Обтегач за салфетки Зелен Пръстен за салфетки (Цвят: A, размер: един размер)

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Това е пръстен за салфетки за разкрасяване на вашата маса, тъй като това е много изящно оформено точно за вашата трапезаПръстен за салфетки за маса украса, изработени от неръждаема стомана, то е здраво и практично. дълготраен, с чиста подплата, дизайн във формата на пръстен, изглежда модерен и съвременен.Отличен за специални поводи, като сватби и т. В нашата опаковката включва 10 пръстените за салфетки.Това е пръстен за салфетки за разкрасяване на вашата маса, тъй като това е много изящно оформено точно за вашата трапеза.Пръстен за салфетки за маса украса, изработени от неръждаема стомана, то е здраво и практично. дълготраен, с чиста подплата, дизайн във формата на пръстен, изглежда модерен и съвременен.Отличен за специални поводи, като сватби и т. В нашата опаковката включва 10 пръстените за салфетки.Характеристики : Това е пръстен за салфетки за разкрасяване на бюрото си, тъй като то е много тънко оформено като път под вашата маса.Пръстен за салфетки за маса украса, изработени от неръждаема стомана, то е здраво и практично. дълготраен, с чиста подплата, дизайн във формата на пръстен, изглежда модерен и съвременен.Отличен за специални поводи, като сватби и т. В нашата опаковката включва 10 пръстените за салфетки.Цвят : АМатериал : цинк сплавразмер : един размерупаковка включва : 10 * Пръстен за салфетокпримечание : 1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.