WXBDD 5 бр./компл. Четка За дизайн на ноктите Живопис Фигура 3D Уши направи си САМ Дизайн Акрилна Дървена Салонная Дръжка Елегантен Набор от Инструменти за Маникюр, Гел ?
  • New

WXBDD 5 бр./компл. Четка За дизайн на ноктите Живопис Фигура 3D Уши направи си САМ Дизайн Акрилна Дървена Салонная Дръжка

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Той е изработен от материал, достатъчно дълготраен, за ежедневна употребаТова ще ви позволи да създадете красива дизайн нокти само за няколко секунди.Специално проектиран за изящни детайли, като оцветяване на листата и венчелистчетата на цветовете.Отличен за смесване, странично зареждане и да попадне в трудно достъпните места.Подходящ за професионална или домашна употреба.Описание : Той е изработен от материал, достатъчно дълготраен, за ежедневна употреба.Това ще ви позволи да създадете красива дизайн нокти само за няколко секунди.Специално проектиран за изящни детайли, като оцветяване на листата и венчелистчетата на цветовете.Отличен за смесване, странично зареждане и да попадне в трудно достъпните места.Подходящ за професионална или домашна употреба.Идеален набор от инструменти за такива визажистки.Тип : Четка за нокти Цвят : черен Материал дръжка : дървена четка Материал : за косата Опаковка в пакет : 5 бр. х четка за нокти с тънка и гладка на допир, всяка част от внимателно полира.