Мини-Труборез Saipe Преносим Мед Труборез Регулируема Инструмент за рязане на Шланговых тръби в Затворено пространство За Рязане на Медни Медни Алуминиеви Пластмас?
  • New

Мини-Труборез Saipe Преносим Мед Труборез Регулируема Инструмент за рязане на Шланговых тръби в Затворено пространство За Рязане

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Мини-труборез】 е идеална за ограничени пространства : височина общо 2 инча, специално предназначени за използване в тесни места на тръби с малък диаметър 【Бързо рязане】 Инструмент за рязане на метални тръби с регулируем обхват на режещата способност от 3 мм до 28 мм (от 1/8 инча до 1-1 / 8 инча).Работи добре и лесно да се регулира натиск на рязане за прецизно и чисто рязане. 【Нож за медни тръби】 е Изработена от висококачествена легирана стомана, които имат по-дълъг живот и по-трайни.Този труборез е необходим стоманени режещи инструменти за всички водопроводчици, електротехници, механици, надомните за жена, възраст или професионална работа. 【Регулируема】 Вие просто поставете телефона в слот, където се намира нож, приспособяват дупка, чрез завъртане на дръжката на трубореза.Твърд и остър нож от алуминиева сплав осигурява на потребителите бърз и чист ряз и спестява време. 【Прилагането на】 използва предимно за рязане на медни тръби на строителни обекти, монтаж на климатици, вик и ремонт на превозни средства. подходящ за меки и твърди медни, алуминиеви, медни, пластмасови тръби, тънкостенни тръби от неръждаема стомана и други тънки тръби или тубусов.Само за меки тръби или тръби с дебелина на стената от ≤3,8 mm. 【Мини-труборез】 е идеална за ограничени пространства : височина общо 2 инча, специално предназначени за използване в тесни места на тръби с малък диаметър. 【Бързо рязане】 Инструмент за рязане на метални тръби с регулируем обхват на режещата способност от 3 мм до 28 мм (от 1/8 инча до 1-1 / 8 инча).Работи добре и лесно да се регулира натиск на рязане за прецизно и чисто рязане. 【Нож за медни тръби】 е Изработена от висококачествена легирана стомана, които имат по-дълъг живот и по-трайни.Този труборез е необходим стоманени режещи инструменти за всички водопроводчици, електротехници, механици, надомните за жена, възраст или професионална работа. 【Регулируема】 Вие просто поставете телефона в слот, където се намира нож, приспособяват дупка, чрез завъртане на дръжката на трубореза.Твърд и остър нож от алуминиева сплав осигурява на потребителите бърз и чист ряз и спестява време. 【Прилагането на】 използва предимно за рязане на медни тръби на строителни обекти, монтаж на климатици, вик и ремонт на превозни средства. подходящ за меки и твърди медни, алуминиеви, медни, пластмасови тръби, тънкостенни тръби от неръждаема стомана и други тънки тръби или тубусов.