Перистальтический помпа, DC 24V Микро-воден течността, работещи Перистальтический дозиращият помпа корона за аквариумной лаборатория за химико-аналитични силиконо?
  • New

Перистальтический помпа, DC 24V Микро-воден течността, работещи Перистальтический дозиращият помпа корона за аквариумной

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Главата на помпата може да бъде отстранен с едно натискане, което е много удобна за смяна на тръба и помпаПосоката на околната среда в перистальтическом помпата зависи от положително и отрицателно свързване на източник на захранване и свързване може да бъде избрано както положително, така и отрицателно.Благодарение на безвинтовой дизайн е лесно запознат и се сервира.Никакви клапани и уплътнения, маркучи лесно да се заменят и да се обслужват.Широко използвани в експерименти, биохимични анализи, фармация, фина химия и биотехнологии.Главата на помпата може да бъде отстранен с едно натискане, което е много удобна за смяна на тръба и помпа.Посоката на околната среда в перистальтическом помпата зависи от положително и отрицателно свързване на източник на захранване и свързване може да бъде избрано както положително, така и отрицателно.Благодарение на безвинтовой дизайн е лесно запознат и се сервира.Никакви клапани и уплътнения, маркучи лесно да се заменят и да се обслужват.Широко използвани в експерименти, биохимични анализи, фармация, фина химия и биотехнологии.Характеристики : 1. Дюза помпа могат да бъдат отстранени с едно натискане, което е много удобна за смяна на тръба и помпа. Посоката на потока на околната среда в перистальтическом помпата зависи от положително и отрицателно свързване на източник на захранване и свързване може да бъде избрано както положително, така и отрицателно. Лесна за демонтаж и поддръжка чрез безвинтовой дизайн 4. Не клапани и уплътнения лесно да се заменят и да се погрижат за маркучи 5. Широко използвани в експерименти, биохимични анализи, фармация, фина химия и биотехнологии Параметри : Състояние : 100% чисто нов Приложимо източник на захранване : DC24 V Работна среда температура 0-40 ° C, относителна влажност 40 мл / мин Материал на главата на помпата : ABS Маркуч на помпата : силиконов маркуч Допълнителен цвят : жълт, син, зелен, черен Осъществяване списък : 1 * перистальтический помпа.