Калъф за зарядно устройство, Съвместим със зарядно устройство за електрическа четка за зъби Philips Sonicare, Индукционная поставка за зареждане на всички електрическа ч?
  • New

Калъф за зарядно устройство, Съвместим със зарядно устройство за електрическа четка за зъби Philips Sonicare, Индукционная

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Тя е прозрачна пластмасова индукционная капак /поставка, предназначена само за използване вместо на стъклена чаша, която е инсталирана на индукционном зарядно устройство. Изработена от пластмаса замяна докинг станция разполага с прозрачна и нежна текстура, тя е здрава, я не е лесно да се деформира или се съборят. Зарядно устройство за док-станция с индукция покритие, съвместимо с четка за зъби Philips Sonicare Diamond Clean.Замяна стъклена чаша зарядно устройство Sonicare за таксуване на базата на Philips HX9100/ CBA1001/ CBA2001/CBA3001. Съвместим с четка за зъби Philips Sonicare Diamond Clean : зарядно устройство ще захранване на база HX9100/CBA1001/CBA2001/CBA3001, всички четки за зъби серия HX93xx HX99xx. Малък по размер, лесно да го носите със себе си. идеален за съхранение в банята, без да заема много място.Идеална за пътуване, да се излиза навън, за да носите със себе си. Тя е прозрачна пластмасова индукционная капак /поставка, предназначена само за използване вместо на стъклена чаша, която е инсталирана на индукционном зарядно устройство. Изработена от пластмаса замяна докинг станция разполага с прозрачна и нежна текстура, тя е здрава, я не е лесно да се деформира или се съборят. Зарядно устройство за док-станция с индукция покритие, съвместимо с четка за зъби Philips Sonicare Diamond Clean.Замяна стъклена чаша зарядно устройство Sonicare за таксуване на базата на Philips HX9100/ CBA1001/ CBA2001/CBA3001. Съвместим с четка за зъби Philips Sonicare Diamond Clean : зарядно устройство ще захранване на база HX9100/CBA1001/CBA2001/CBA3001, всички четки за зъби серия HX93xx HX99xx. Малък по размер, лесно да го носите със себе си. идеален за съхранение в банята, без да заема много място.Идеална за пътуване, носене на улицата. Замяна капакът на зарядното устройство, пластмасова прозрачна стойка, съвместима със зарядно устройство за електрическа четка за зъби Philips, индукционная капачката за зареждане/поставка за електрическа четка за зъби серия HX93 HX99.