120ШТ Дървени Пчелите Ladybugs, Ahier 60шт Малки Дървени Пчелите и 60шт Ladybugs Самозалепващи Декориране на Боядисани Дървени Bumblebee с фиксирана Облегалка за Scrapbooking направи си С?
  • New

120ШТ Дървени Пчелите Ladybugs, Ahier 60шт Малки Дървени Пчелите и 60шт Ladybugs Самозалепващи Декориране на Боядисани Дървени

BGN 4.42

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Материал】-Украшения във формата на пчелите и лабиринт мишка, направени от дърво, боядисани в повърхността, по-леки, но издръжливи, безопасни и трайни, не е лесно да изчезват, ще бъдат изтрити 【Предпоставка включва】- Общо 120 бр. плоски бижута, 60 бр. дървени пчелите и 60 бр. дървени лабиринт мишка, количество достатъчно, за да отговарят на вашите различни орнаменти. 【Малък размер】-Всеки размер е 0,51 "x 0,39" (1,3 см x 1 см), мини размер, но много сладък.Изискана и красива декорация ще ви отговарят за извършване на работи и бижута. 【Лесна употреба】 - Самозалепващи дървена калинка, добра лепливост.лесен за използване, просто откъснете един стикер с обратна страна и след това я залепете на всяко място, което искате да декорирате. 【Аксесоари за бродерия】 - Мини-ladybugs и пчелите в плоска корици, направени със собствените си ръце, подходящи за украса на растенията, а също така можете да ги залепите на поздравителни картички, малки бутилки, вази, балони и други занаяти. 【Материал】-Украшения във формата на пчелите и лабиринт мишка, направени от дърво, боядисани в повърхността, по-леки, но издръжливи, безопасни и трайни, не е лесно да изчезват, ще бъдат изтрити. 【Предпоставка включва】- Общо 120 бр. плоски бижута, 60 бр. дървени пчелите и 60 бр. дървени лабиринт мишка, количество достатъчно, за да отговарят на вашите различни орнаменти. 【Малък размер】-Всеки размер е 0,51 "x 0,39" (1,3 см x 1 см), мини размер, но много сладък.Изискана и красива декорация ще ви отговарят за извършване на работи и бижута. 【Лесна употреба】 - Самозалепващи дървена калинка, добра лепливост.лесен за използване, просто откъснете един стикер с обратна страна и след това я залепете на всяко място, което искате да декорирате. 【Аксесоари за бродерия】 - Мини-ladybugs и пчелите в плоска корици, направени със собствените си ръце, подходящи за украса на растенията, а също така можете да ги залепите на поздравителни картички, малки бутилки, вази, балони и други занаяти.