Atyhao Цедка за Мивки, Филтър за Хранителни Продукти, Издънка за Зеленчуци, Водосточни Филтър, Блокиране на Устройства за Домашна Кухня (Полупрозрачен Бял)
  • New

Atyhao Цедка за Мивки, Филтър за Хранителни Продукти, Издънка за Зеленчуци, Водосточни Филтър, Блокиране

BGN 9.60

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Благодарение на присоске той не ще улавят успоредно в мрежите при използване, и им е удобно да се ползват, търтей свалящВодосточни чантата наоколо, и отдолу има много малки дупки за лесно източване, не е нужно да се притеснявате за засорении мивки.Приема висококачествени материали PP + PVC, дебел, с добра носеща способност и шок вискозитет, може да се използва отново, защитата на околната среда.Идеален подарък, чудесно за готвачи, майки, бащи, родители, приятели, близки или вашите близки.Многофункционален филтър, той може да измие зеленчуците и филтриране на остатъци супового сок, притежава висока степен на гъвкавост и издръжливост.Благодарение на присоске той не ще улавят успоредно в мрежите при използване, и им е удобно да се ползват, търтей свалящ.Водосточни чантата наоколо, и отдолу има много малки дупки за лесно източване, не е нужно да се притеснявате за засорении мивки.Приема висококачествени материали PP + PVC, дебел, с добра носеща способност и шок вискозитет, може да се използва отново, защитата на околната среда.Идеален подарък, чудесно за готвачи, майки, бащи, родители, приятели, близки или вашите близки.Многофункционален филтър, той може да измие зеленчуците и филтриране на остатъци супового сок, притежава висока степен на гъвкавост и издръжливост. С вендузата той не ще бъде изхвърлен при използване, и е полезно да се използва, издънка свалящ. Водосточни чантата наоколо, и отдолу има много малки дупки за лесно източване, не е нужно да се притеснявате за засорении мивки. Приема висококачествени материали PP + PVC, дебел, с добра носеща способност и шок вискозитет, може да се използва отново, защитата на околната среда. Идеален подарък, чудесно за готвачи, майки, бащи, родители, приятели, близки или вашите близки. Многофункционален филтър, той може да измие зеленчуците и филтриране на остатъци супового сок, притежава висока степен на гъвкавост и издръжливост.

Item Type:
Filter Bag
Material:
PP+PVC
Color:
Translucent White
Product Radius:
Approx.17cm / 6.7in
Weight:
Approx.32g/1.1oz
How to Use:
1. Fold both ends of the product in half.:
2. Insert the buckle into the card slot.:
3. Snap into the suction cup and fix it on the side of the sink when using it.:
Package List:
1 x Filter Bag:
1 x Suction Cup:
Note:
1. Please allow 12in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: