GQQG 16,4 подножието покритие на ръба на плочки Гъвкава Формоване покритие на Самозалепващи Стенни покритие за облицовка на ръбовете на плочките, Самозалепващи Подпл?
  • New

GQQG 16,4 подножието покритие на ръба на плочки Гъвкава Формоване покритие на Самозалепващи Стенни покритие за облицовка

BGN 46.98

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Траен той ярки цветове, не избледняват и не се деформират с времето и да продължи дълго време, което е различно от традиционните довършителни работиТой е по-маслостойкий, прахоустойчив и водоустойчив, лесен за почистване влажна кърпа.Превъзходна адхезия : Не се изисква конопаточный пистолет или други специални инструменти; Не се изисква време за втвърдяване; Самозалепващи дизайн, здрава адхезия, лесна инсталация и премахване.Просто отклеиваете и приклеиваете, пробиване не се изискват никакви остатъци и повреди при извличане не.Проста рана с ръцете си : лента за кантиране на стената може да се отреже с ножица до различни размери и дължини, в зависимост от вашите нужди.Широко приложимо : залепваща декорация на стените може да приклеиваться почти всеки ъгъл (плочки, пластмаса, мрамор, метал, стъкло, дърво, гладка стена и др) Е идеален за задната част на кухня и баня, на фона на стената телевизор, молдинга, первази, на тавана, на границата, гардероб, огледала и много други. Размер : Дължина : 5 метра / 16,4 фута, широчина : 20 мм / 0,78 инча, 31 мм / 1,2 см, дебелина : 7 мм / 0,27 инча, 14 мм / 0,55 инча. Самозалепващи покритие е идеален за всички видове довършителни гърба на плочки Спецификация : - Материал : PVC - Дължина : 5 метра / 16,4 фута Ширина : 20 мм / 0,78 инча, 31 мм / 1,2 см - Дебелина : 7 мм / 0,27 инча, 14 мм / 0,55 дюймаособенности : - Мек - самоклеящийся : без инструменти, без пробиване - Може да се реже с ръцете си, както ви харесва - Чудесно бижу - Подходящи за гладки и плоски повърхности, като плочки, дърво, стъкло, пластмаса, метал и още много други - Украса на вашия дом и спални, стени, корнизи, бордюри, на фона на телевизор, огледала, врати и много други.Списък с пакети : 1 x Покритие на ръба на плочки Забележки : 1. Моля, допуска се разлика до 1 см от ръчно измерване, благодаря ви за вашето разбиране!2.

- Material:
PVC
- Length:
5m/ 16. 4 ft
- Width:
20mm/ 0. 78 Inch , 31mm/ 1.2Inch
- Thickness:
7mm/ 0. 27 Inch, 14mm/ 0. 55 Inch
Features:
- Soft& flexible PVC:
eco-friendly, waterproof;
- Self-adhesive:
No tools, no drilling
- Cuttable, DIY as you like:
- Excellent decoration:
- Suitable for smooth and flat surfaces, such as, tiles, wood, glass, plastic, metal and more:
- Decorating your home and rooms, wall, molding, border, TV background, mirror, door, and more.:
Package list:
1 x Tile Edge Trim:
Notes:
1. Please allowed 1cm differences due to manual measurement, thank you for your understanding!:
2. Due to the difference between different monitors, please understand that the picture may not reflect the actual color of the item. :