Фен Преносими Климатици JINTAO Chillwell, Персонален Климатик Artic Air, един изпарителен Охладител на Въздуха с led осветление, Тенис на Вентилатора за охлаждане на Air Успокой ?
  • New

Фен Преносими Климатици JINTAO Chillwell, Персонален Климатик Artic Air, един изпарителен Охладител на Въздуха с led осветление,

BGN 39.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

- -【БЕЗЖИЧЕН ВЕНТИЛАТОР на КЛИМАТИКА】Истински безжичен и портативен дизайн, малък размер, който не заема много място и може лесно да се пренасят навсякъдеПрез лятото най-добрият избор за къмпинг, и вие можете лесно да я направите, е много подходящ за жилища, офиси, пикници на открито и т. (Зарежда от dc / USB / Power bank). - -【Голям капацитет в допълнение, 5-10 часа от работното време чрез захранване от 20 000 ма, не се притеснявайте за спиране на тока. - -【7 места осветление с цвят цикъл】 7 различни цвята с възможност на цветовия цикъл!Можете да зададете автоматичен цикъл на оцветяване, или може да се определи с цвят, който ви харесва.Това може да ви е добро настроението и да помогне по-добре да заспим. - -【Функция спрей за мъгла и 3-скорост режим на вятъра】 охладител на въздуха е снабден с 3 режима на вятъра (нисък /среден / висок). Личен охладител, климатик, вентилатор, хладилник, многофункционален дизайн "3 в едно" отнесе вас от горещото лятото, насладете се на хладно през лятото. - - Съд за СПЕСТЯВАНЕ на ЕНЕРГИЯ и ЗДРАВИ ДВИЖЕНИЕТО на ВЪЗДУХА】 Той не съдържа вредни хладилен агент и не използва компресор, като обикновен энергоемкий климатик.Благодарение на високата си ефективност с най-ниска работна мощност : 1-8 W, това спестява от вашите сметки за електроенергия и не причинява вреда на околната среда.Пратката включва : 1 х преносими климатици.