Aayla Титуляр за вино, задръствания – Уникален Метален държач за свещи във формата на тропически ананас с led гирлянди, работещи на батерии, Десктоп съхранение на конт?
  • New

Aayla Титуляр за вино, задръствания – Уникален Метален държач за свещи във формата на тропически ананас с led гирлянди, работещи

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Насладете се на романтични моменти】 Приглушите светлината в стаята, включете лиричен музика, отворете бутилка вино, а след това се насладете на тази романтична нощ с любимия човек, с помощта на нашия балса притежателя на Aayla String Светлини 【Многофункционален】 Събиране на вино задръствания, колекция от прекрасни спомени; Пълни със сухи цветя, заставляющими вас да танцуват на вкус;. 【Уникално бижу】 Поставете го навсякъде – в кухнята, трапезарията, хола, спалнята, винения бар; Върху плот, маса, етажерка. 【Изкуството на ръчно изработени】 Направени от устойчив на желязо и напреднали технологии за заваряване, това е едно прекрасно произведение на изкуството, ръчно изработени, заедно със специална обработка, то устойчив на ръжда, боя, няма да бъде лесно отлепване. 【Умен избор за подарък】 като подарък за рожден ден, подарък за Свети Валентин, подарък за коледа, подарък за нов дом, подарък за участието, сватбен подарък, за приятели, семейство, любовници, любителите на котки и вино.Това е най-добрият избор за дарения за подаръци. 【Подробна информация за продукта】 Размер : 6.25"H; Материал : желязо, Необходими са 2 батерии тип ААА, батерии и тапи в комплекта не са включени. 【Насладете се на романтични моменти】 Приглушите светлината в стаята, включете лиричен музика, отворете бутилка вино, а след това се насладете на тази романтична нощ с любимия човек, с помощта на нашия балса притежателя на Aayla String Светлини. 【Многофункционален】 Събиране на вино задръствания, колекция от прекрасни спомени; Пълни със сухи цветя, заставляющими вас да танцуват на вкус;. 【Уникално бижу】 Поставете го навсякъде – в кухнята, трапезарията, хола, спалнята, винения бар; Върху плот, маса, етажерка. 【Изкуството на ръчно изработени】 Направени от устойчив на желязо и напреднали технологии за заваряване, това е едно прекрасно произведение на изкуството, ръчно изработени, заедно със специална обработка, то устойчив на ръжда, боя, няма да бъде лесно отлепване.