Контейнер за съхранение на семената за птици Brabtod - Правоъгълна Лидице банка за храни за домашни любимци -с Лъжичка за семена за птици, Метални Запечатани ясла за пт?
  • New

Контейнер за съхранение на семената за птици Brabtod - Правоъгълна Лидице банка за храни за домашни любимци -с Лъжичка за

BGN 16.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Запечатани банка за съхранение на семена от птици - За разлика от обикновените чупливи стъклени или пластмасови буркани, нашата капак за съхранение от въглеродна стомана, изработен от дърво и е снабден с вентил за подаване на пресен въздух, който не пропуска въздух от резервоара и запазва свежестта и качеството на продуктите.Плътно закрывающаяся делото ще запази храната на вашия домашен любимец, екстри, птича храна свежи и сухи. Кутия за съхранение на лакомствата за домашни любимци-12,2 "x 6.3 на" x 6 инча (31x16,2x15,4 см) Побира до 5-6 килограма храна за птици или трохи за домашни любимци, корпус кутии от въглеродна стомана с прахово покритие, а туба е украсена с релефни надпис "Храна за птици", вие ще знаете точно какво е вътре в тази банките. В комплекта са включени лъжичка семена от птици - за Да ви помогне да се прехвърлят на храна в опаковка за птици, ние сме включени в комплекта солидна една красива метална сервировочную лъжица. Контейнер за съхранение, защитени от гризачи. Вградена дървена капакът е оборудван с гумен о-пръстен, който запазва птичи семена, сухи и предпазва от мишки и протеин. Елегантен стил, кутии за храна, която може лесно да се комбинира с всички видове мебели или дейности, като кухня, хол, офис, банкети, ресторант и т. е Безвреден за здравето и нетоксичен, създавайки герметичную среда за запазване на съдържанието на сухо, свежест и сигурност на съставките.