Zzxxc Куха Триъгълна Полк за Душата, Многослоен Пластмасов Подвижна Органайзер за Засаждане, Рафтове за Съхранение за Баня, Кухня, Спалня, Бяла (Цвят: Бял, Размер: Три)
  • New

Zzxxc Куха Триъгълна Полк за Душата, Многослоен Пластмасов Подвижна Органайзер за Засаждане, Рафтове за Съхранение за Баня, Кухня,

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Отдолу] : Четири крачета на дъното на полирани и няма да навредят на пода [Многослоен] : Лесно е да се класифицира и да намерят предмети. [Изкачване на панела] : Панел се издига, за да се предотврати падане на предмети на земята по време на бутане и дърпане. [Качество на изработка] : Всеки детайл ще полира, не боли, гладка и без чеп. [Малка дупка] : Дишащ и вентилирани, дръжте го на сухо, а не мокра.Цвят : бял, хакове.Начин на инсталация : assembly. Размер : 48*70 см, 48*100 виж Материал : PP. Технически характеристики : три слоя, четири слоя.Сфера на приложение : кухня, баня.За нас : Отлично качество, бърза доставка, лесен следпродажбено обслужване.Ние работим усилено, за да предостави на клиентите задоволително обслужване.Сервизно обслужване : доставката е в рамките на 7-21 работни дни, ако не сте получили стоката, моля свържете се с нас навреме, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Нашата цел е да осигури обслужване на клиенти на най-високо ниво, ние никога няма да можете да понася никакви загуби в разумни граници.Най-накрая, благодаря ви, че дойдохте!.