Гащеризон за новородени Момичета, Боди, Екипировки, Завързана на анцуг, Рокля-пакетче с рюшами, без ръкави, с отворен гръб, Облекло (D-Завързана гащеризон за малки мо?
  • New

Гащеризон за новородени Момичета, Боди, Екипировки, Завързана на анцуг, Рокля-пакетче с рюшами, без ръкави, с отворен гръб,

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лен, Памук, Дантела Закопчалката на копчета.Само ръчно пране. На Материал : хлопчатобумажный лен + дантела лек, издръжлив и лесен за чувствителна кожа на бебето.Моля, бъдете сигурни, че ще изберете за своето малко момиченце. На Функция : Реколта дрехи в стил бохо за малки момичета, бяло дантелено рокля-плъзгачи, боди без ръкави, с рюшами, монтиране костюм-пакетче с еластичен колан и штанинами, да носят тази кружевную дрехи с цветен модел, вашата малка принцеса ще бъде най-привлекателни през тълпата. На Нашите тънки тела-тялото в стил бохо-шик, достъпни за малки момичета 0-24 месеца като ежедневни дрехи за лятото, есента, зимата, пролетта, също са идеални за снимки на новородени момичета, тънко цялото облекло за първия рожден ден, да си бебе е по-елегантна и очарователна. На Супер сладък дрехи за новородени момичета, красиви малки дрешки, най-добрите подаръци за душата на дете, рожден Ден, партита, фотосесии на новородени момичета, съоръжения за връщане на момичетата са у дома, сватби, кръщенета, игри на открито или вътре, семейна ден или специален повод.Лен, Памук, Дантела. Закопчалката на копчета.Само ръчно пране. На Материал : хлопчатобумажный лен + дантела лек, издръжлив и лесен за чувствителна кожа на бебето.Моля, бъдете сигурни, че ще изберете за своето малко момиченце. На Функция : Реколта дрехи в стил бохо за малки момичета, бяло дантелено рокля-плъзгачи, боди без ръкави, с рюшами, монтиране костюм-пакетче с еластичен колан и штанинами, да носят тази кружевную дрехи с цветен модел, вашата малка принцеса ще бъде най-привлекателни през тълпата. На Нашите тънки тела-тялото в стил бохо-шик, достъпни за малки момичета 0-24 месеца като ежедневни дрехи за лятото, есента, зимата, пролетта, също са идеални за снимки на новородени момичета, тънко цялото облекло за първия рожден ден, да си бебе е по-елегантна и очарователна.