Angoily Box Декор на Терариума с Декор на Масата за Хранене Декорация на Дома, на Притежателя на Салфетки За Баня Декоративна Кутия За Салфетки Златна Капак Кутии За Сал?
  • New

Angoily Box Декор на Терариума с Декор на Масата за Хранене Декорация на Дома, на Притежателя на Салфетки За Баня Декоративна

BGN 14.02

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Метал и изкуствени ПерлиТитуляр кутии за салфетки за баня : това е не само практично, но и изкуства.Поставка за притежателя на ролка тоалетна хартия : - Перлена кутия за салфетки в европейски стил : тоалетка, спалня, баня, автомобил, офис, хол,. Диспенсер за тоалетна хартия : - Капак кутии за салфетки за лице : Уникален дизайн, красив и практичен, идеален за декорация на вашия дом.Метален държач за кърпички : - Перлен диспенсер за хартиени кърпички : обтегач гарантира, че кутия за салфетки може лесно да се отвори и отново сигурно затваряне.Държач за съхранение на ролки от тоалетна хартия : Уникален дизайн, красив и практичен, идеален за декорация на вашия дом.Метал и изкуствени Перли.Титуляр кутии за салфетки за баня : това е не само практично, но и изкуства.Поставка за притежателя на ролка тоалетна хартия : - Перлена кутия за салфетки в европейски стил : тоалетка, спалня, баня, автомобил, офис, хол,. Диспенсер за тоалетна хартия : - Капак кутии за салфетки за лице : Уникален дизайн, красив и практичен, идеален за декорация на вашия дом.Метален държач за кърпички : - Перлен диспенсер за хартиени кърпички : обтегач гарантира, че кутия за салфетки може лесно да се отвори и отново сигурно затваряне.Държач за съхранение на ролки от тоалетна хартия : Уникален дизайн, красив и практичен, идеален за декорация на вашия дом.Пратката включва 1 x кутия за салфетки Характеристики -Размер : 13x13x13,5 см поставка за притежателя на тоалетна хартия. - Цвят : Златист за съхранение на тоалетна хартия. - Материал : Кутия за салфетки от метал и изкуствени перли. - Обтегач гарантира, че кутия за салфетки може лесно да се отвори и отново сигурно затваряне на златния капак кутии за салфетки. - Европейски стил и модерен дизайн, идеален за домашна или бизнес употреба на притежателя за салфетки. - тоалетка, спалня, баня, автомобил, офис, хол и т.