GQQG Гъвкава Формоване подплата дължина 32,8 фута, Самозалепващи 3D Формоване хастар под формата на Короната, Водоустойчив оборудване запечатване лента, Окантовочная ?
  • New

GQQG Гъвкава Формоване подплата дължина 32,8 фута, Самозалепващи 3D Формоване хастар под формата на Короната, Водоустойчив

BGN 72.46

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Траен той ярки цветове, не избледняват и не се деформират с времето и да продължи дълго време, което е различно от традиционните довършителни работиТой е по-маслостойкий, прахоустойчив и водоустойчив, лесен за почистване влажна кърпа. Самоклеящийся : не се изисква конопаточный пистолет или други специални инструменти; не се изисква време за втвърдяване; Самоклеящийся дизайн, здрава адхезия, лесна инсталация и премахване.Просто отклеиваете и приклеиваете, пробиване не се изискват никакви остатъци и щети. 3 D-релеф : Фигура на нашия довършителни работи, за да се оформи короната триизмерен и светла повърхност е устойчива на замърсяване.Идеален за външно и вътрешно приложение.Възможност за рязане : Лента за кантиране на стените може да се отреже с ножица до различни размери и дължини, в зависимост от вашите нужди.Широко приложение : Декоративна украса е подходяща за фон на стени, огради, первази, оформяне на тераси, на фона на рамката, рамката на вратата и прозореца, ремонт стени, рамки за картини и много други; Подходящи за гладки и плоски повърхности, като плочки, дърво, стъкло, пластмаса, метал и др.Траен той ярки цветове, не избледняват и не се деформират с времето и да продължи дълго време, което е различно от традиционните довършителни работи.Той е по-маслостойкий, прахоустойчив и водоустойчив, лесен за почистване влажна кърпа. Самоклеящийся : не се изисква конопаточный пистолет или други специални инструменти; не се изисква време за втвърдяване; Самоклеящийся дизайн, здрава адхезия, лесна инсталация и премахване.Просто отклеиваете и приклеиваете, пробиване не се изискват никакви остатъци и щети. 3 D-релеф : Фигура на нашия довършителни работи, за да се оформи короната триизмерен и светла повърхност е устойчива на замърсяване.Идеален за външно и вътрешно приложение.Възможност за рязане : Лента за кантиране на стените може да се отреже с ножица до различни размери и дължини, в зависимост от вашите нужди.

-- Name:
3D Flexible Molding Trim Self-Adhesive
-- Material:
PVC
-- Length:
10m/ 32.8 ft
-- Width:
2.6cm/ 1 Inch
-- Thickness:
0.7cm/ 0.27 Inch
Features:
-- Soft & flexible PVC:
eco-friendly, nontoxic;
-- Self-adhesive:
No tools, no drilling
-- Cuttable, DIY as you like:
-- Excellent decoration:
-- Suitable for smooth and flat surfaces, such as, tiles, wood, glass, plastic, metal and more:
Package list:
1 x Corner Edging Strip :
Notes:
1. Please allowed 1cm differences due to manual measurement, thank you for your understanding!:
2. Due to the difference between different monitors, please understand that the picture may not reflect the actual color of the item. :