3 - Флакона ароматерапевтического масла /парфюми в роли, джобен или пътни размер. Black, Amber & Orange Хелоуин 1/3 Унции и 1/8 грама, 4 мл и 10 мл Включва 2-5 ml пипета за лесно пълнен?
  • New

3 - Флакона ароматерапевтического масла /парфюми в роли, джобен или пътни размер. Black, Amber & Orange Хелоуин 1/3 Унции

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Чудесен празна ролка за еднократна употреба, въвеждането в бутилки с етерично масло, за да му придадат аромат на етерични масла 2 удобен размер за чанта, джоб или пътуване, 4 мл и 10 мл, могат да се настанят 1/8 грама и 1/3 унции. Атрактивни флакони от цветно стъкло, лесно се пълнят с помощта на приложените пипети за преливане.Чудесен начин да етерични масла, балсами за устни, блески за устни, одеколон, парфюм, в тези бутилки могат да се настанят всеки вкус.Средства за ароматерапия, Красота.Чудесен празна ролка за еднократна употреба, въвеждането в бутилки с етерично масло, за да му придадат аромат на етерични масла. 2 удобен размер за чанта, джоб или пътуване, 4 мл и 10 мл, могат да се настанят 1/8 грама и 1/3 унции. Атрактивни флакони от цветно стъкло, лесно се пълнят с помощта на приложените пипети за преливане.Чудесен начин да етерични масла, балсами за устни, блески за устни, одеколон, парфюм, в тези бутилки могат да се настанят всеки вкус.Средства за ароматерапия, Красота.