Подводен фотоапарат 17 метра Водоустойчив Цифров фотоапарат 21 Mp Цифров фотоапарат за Снимане на видео Камера Full HD 1080P Водоустойчива Камера за деца, ученици, тийнейд?
  • New

Подводен фотоапарат 17 метра Водоустойчив Цифров фотоапарат 21 Mp Цифров фотоапарат за Снимане на видео Камера Full HD 1080P

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Водоустойчив на дълбочина 16 фута】? Водоустойчив до дълбочина 16 фута / 5 м под водаОсобено подходящ за тези, които обичат плуване или гмуркане с шнорхел. 【2,8" по-Голям екран на дисплея】? Защита от уплаха, вградената светкавица ви позволява да снимате видео с висока резолюция 1080 P и снимки с резолюция от 21 мегапиксель.Можете да следите и възпроизвеждане на отснятый материал с помощта на 2,8-инчов LCD екран. 【Лек дизайн】? Лек дизайн и компактни размери позволяват лесно да го носите със себе си и да записвате важни моменти в живота. 【Акумулаторна батерия】? Акумулаторна литиево-йонна батерия 1050 mah може да се използва около 2 часа на едно зареждане. 【Препоръчани на потребителите】? Е подходящ като подарък за деца, тийнейджъри, студенти, начинаещи, възрастни хора.За феновете, а не за професионални потребители. 【Водоустойчив на дълбочина 16 фута】? Водоустойчив до дълбочина 16 фута / 5 м под вода.Особено подходящ за тези, които обичат плуване или гмуркане с шнорхел. 【2,8" по-Голям екран на дисплея】? Защита от уплаха, вградената светкавица ви позволява да снимате видео с висока резолюция 1080 P и снимки с резолюция от 21 мегапиксель.Можете да следите и възпроизвеждане на отснятый материал с помощта на 2,8-инчов LCD екран. 【Лек дизайн】? Лек дизайн и компактни размери позволяват лесно да го носите със себе си и да записвате важни моменти в живота. 【Акумулаторна батерия】? Акумулаторна литиево-йонна батерия 1050 mah може да се използва около 2 часа на едно зареждане. 【Препоръчани на потребителите】? Е подходящ като подарък за деца, тийнейджъри, студенти, начинаещи, възрастни хора.За феновете, а не за професионални потребители.Цифров фотоапарат за деца, отбелязва се среща със семейство, интимни моменти с любимия човек и приятни моменти, които може да споделите с приятели.Животът е пътешествие.