Лененото кръпки Самозалепващи Комплекти за ремонт на ленено дивана за мебели, мека мебел, автомобилни седалки, Офис столове, Дрехи, Якета, ремонт на тъкани за броде?
  • New

Лененото кръпки Самозалепващи Комплекти за ремонт на ленено дивана за мебели, мека мебел, автомобилни седалки, Офис столове,

BGN 5.20

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Размер за рязане със собствените си ръце】 3,5 X78 инча, достатъчно за ремонт на дупки с различни размери, спално бельо, кръпки, които могат да бъдат изработени по поръчка в съответствие с необходимите размериНашите пластира за ремонт на дрехи имат по-голяма ширина, така че те са по-подходящи за кръпки за ремонт на мебелни ленти. 【Лента от плат】 Лента за ремонт на тъкани може да направи по-голямата част от обзавеждането е по-красива, докато прикрива недостатъците.С помощта на тези ивици плат за мебели най-накрая да се върне към живота на любимите си мебели и дрехи!. 【Лесно нанасяне】 След резитба на подходящия размер и нанасяне на тъканната ленти могат да бъдат изгладени за гладене в рамките на 60 секунди. Предварително загрейте ютията до максимална температура, след това поставете ютията на кръпки за тъкани в желаната позиция и прижимайте iron до заплатке в продължение на 30-60 секунди, за да са по-добре склеились. 【Високо качество】 на Тъканта, ремонт на лентата е изработена от висококачествен естествен лен.Материал от полиестер, удобен и мек на допир, плътна текстура, гладка повърхност, дишане, устойчивост на износване и липса на замърсяване. 【Широко приложение】 Самозалепващи сервизна плат се използва за ремонт на стари мебели, маси, столове, мека мебел, шатри, автомобилни седалки и т. Също може да се използва за запълване на найлон и винил изделия от вътре или да се използва за различни домашни занаяти и бижута. 【Размер за рязане със собствените си ръце】 3,5 X78 инча, достатъчно за ремонт на дупки с различни размери, спално бельо, кръпки, които могат да бъдат изработени по поръчка в съответствие с необходимите размери.Нашите пластира за ремонт на дрехи имат по-голяма ширина, така че те са по-подходящи за кръпки за ремонт на мебелни ленти. 【Лента от плат】 Лента за ремонт на тъкани може да направи по-голямата част от обзавеждането е по-красива, докато прикрива недостатъците.С помощта на тези ивици плат за мебели най-накрая да се върне към живота на любимите си мебели и дрехи!. 【Лесно нанасяне】 След резитба на подходящия размер и нанасяне на тъканната ленти могат да бъдат изгладени за гладене в рамките на 60 секунди. Предварително загрейте ютията до максимална температура, след това поставете ютията на кръпки за тъкани в желаната позиция и прижимайте iron до заплатке в продължение на 30-60 секунди, за да са по-добре склеились.