SOLUSTRE 3 бр Линия за предаване на данни, Безжични Зарядни USB Кабел c Дръжка За зареждане на Геймпад Кабел за предаване на данни Геймпад кабел за зареждане кабел Детска ?
  • New

SOLUSTRE 3 бр Линия за предаване на данни, Безжични Зарядни USB Кабел c Дръжка За зареждане на Геймпад Кабел за предаване

BGN 5.86

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

USB кабел за игра дръжки - кабел за зареждане прави зареждането на геймпада по-удобноЛиния зареждане на геймпада - Благодарение на използването на материали и высокопроизводительному производствен процес зареждане на геймпада се случва по-бързо и по-стабилна.Кабел за зареждане кабел СЛОТ ДРЪЖКА предпазва устройството от повреда на претоварване и ток по време на зареждане.USB кабел за геймпада - Използване на висококачествени материали и високо качество на производствения процес прави зареждането на геймпада по-бърза и стабилна.USB кабел за зареждане -Вграден хранене - за постигане на по-безопасна, бърза и стабилна зареждане на геймпада.Осъществяване Списък 3 x кабел за зареждане Характеристики - Размер : 10,00 X4,00 X3,00 см / 3,93 X1,57 X1,18 инча Кабел за бързо зареждане на геймпада. - Материал : ABS + PU USB кабел за геймпада. - Цвят : Черен кабел кабел за зареждане. - Този метод на зареждане може да се осигури висока ефективност и стабилност зареждане на USB кабел b. - Използване на материали и високо качество на производствения процес се ускорява зареждането на геймпада, както и кабел за зареждане на геймпада работи стабилно. - Зарядни кабели леки и компактни, което ги прави удобни за носене със себе си в пътувания или за използване в дома или в офиса cargador inalambrico. - кабел за зареждане прави зареждането на геймпада по-удобен, благодарение на USB зарядното устройство за геймпада. - Професионален и практичен дизайн с красив външен изглед, удобно переноска и използването на игрите химикалки, USB-кабел.Описание на продукта USB-кабел за трансфер на данни Здрав и гъвкав кабел с по-дълъг срок на служба. детска химикалка, USB-кабели за данни Този продукт е USB-кабел за зареждане на геймпада.USB кабел за зареждане Просто включете кабела за зареждане от USB порта на вашия КОМПЮТЪР, лаптоп, преносим компютър или всякакви USB устройства за зареждане на геймпад.