Простор за повторното използване на опаковки за съхранение на продукта Хладилник за съхранение на пресни продукти 400 бр. Остатъци от хранителни продукти, Домакинс?
  • New

Простор за повторното използване на опаковки за съхранение на продукта Хладилник за съхранение на пресни продукти 400 бр.

BGN 36.45

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% - вносЕднократна пластмасов филм с еластичен дизайн на вратата, може да бъде различни видове съдове за готвене, лесно се защитава от прах, влагозащищена и ., малки изделия с отлични функции, удобна за използване в домашни условия. Комплект от 400 бр. храна филм в четири опаковки.Материал : хранително-вкусовата полиетилен. Размер : както е показано на фигурата.Product Name : Еднократна употреба пакет за съхранение на свежи продукти Стъклени Съдове за съхранение на хранителни продукти с капаци Запечатани банка за бисквити с затегнати капачки Контейнери за хранителни продукти с капаци, 3 офиса, Кошница за съхранение в склада, Кухненски Продукти, Контейнери с фризер за съхранение на продукти, Контейнери за съхранение на изображения Прозрачни Контейнери за съхранение на Кухненски Съдове и Контейнери за бебешка храна.Простор за повторното използване на опаковки за съхранение на продукта хладилник за съхранение на пресни продукти, 400 бр., калъф за остатъци от хранителни продукти за кухнята, трапезарията и бара, за еднократна употреба чаши за наименование на продукта : Еднократна употреба пакет за съхранение на пресни продукти, Цвят : прозрачен, материал : хранително-вкусовата, Размер : както е показано на фигура, тегло : около 496 грама, за еднократна употреба пластмасов филм, еластичен дизайн на вратата, може да затворите различни видове съдове за готвене, лесно пыленепроницаемая, влагозащищенная, малки продукти с отлични функции, лесен за употреба в домашни условия.Комплект от 400 бр. храна филм в четири опаковки.