Tofficu 2 елемента Космонавт Папката За Снимки Тенис на Декора на Стаята на Сватбена Маса Селски Сватбен Декор Поставка За Снимки Притежателите Номера на Масата Титул?
  • New

Tofficu 2 елемента Космонавт Папката За Снимки Тенис на Декора на Стаята на Сватбена Маса Селски Сватбен Декор Поставка За Снимки

BGN 3.88

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сватбена украса в селски стил : материали са трайни и сигурниДекор на работния плот : Метални скоби, изработени от висококачествени метални притежателя за снимки, могат надеждно задържане на бележки, визитки, настолни картички. Поставка за поздравителни картички : държач за именни карти на сватбена маса в много случаи, подходящи за сватби и приеми.Метален държач за визитки : - остри ръбове и ъгли, пълен с жизненост, независимо от това къде те са публикувани на държач за захващане за снимки.Тенис на притежателя файлове : Творчески скоби под формата на астронавти държат на снимка, която става все по-уникална и специална.Пакетът включва 2 x скоби Характеристики -Цвят : бял етикет. -Материал : смола, метални щипки за бележки. -Забележка : Номера на сватбени бюра в определен стил -Размер : около 4,00 X4,00 X10,50 см / 1,57 X1,57 X4,13 инча плота на масата. - Основата на широко, му е лесно да се движат, а на работния плот са безопасни папка със снимки. - Операцията е проста, лесно можете да закачите вашите снимки на вашия десктоп держателе memu. - Метални скоби, изработени от метал, могат надеждно задържане на бележки, визитки, игри на карти и т., Поставка за снимки. - Космонавт, астронавт, щандове с анимационни дизайн. - Ясни ръбове и ъгли, пълен с жизненост, независимо от това, когато в тях са поставени коледен декор.Информация за стоки Декор кошници Те имат колекционерски магазини има стойност.хартията е подходяща за семейство, хол, спалня, декор.скоби за менюто в селски стил Е многофункционални украса за вашия работен плот и запомнящи се снимки-скоби, които са произведени от устойчиви материали, за декорация на вашия дом.настолна рамка за снимки, Те могат да бъдат дневни украса на дома или за декорация на тематични партита.