Подвижните Поставки за мобилен телефон Nasam, Напълно Сгъваема Поставка за мобилен телефон на бюрото, Регулируема по Височина и дължина на Притежателя на телефона, С?
  • New

Подвижните Поставки за мобилен телефон Nasam, Напълно Сгъваема Поставка за мобилен телефон на бюрото, Регулируема по Височина

BGN 3.46

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Регулируема височина и дължина ъгъл 】 Важна забележка : Когато се използва като поставка : стъпка 1 трябва да удължат основата му, като следвате часовниковата стрелка в основата на стъпка 2 удлините я на задната част, следвайки часовниковата стрелка за задната частТогава отпуснете се и се насладете на тези.Благодарение на преносима и сгъваема конструкция ние сме принудени да работят по такъв начин, че да се увеличи неговата стабилност, благодаря за разбирането!. 【Това надхвърляне ви поставка за телефон】 Обикновено у дома имаме мобилни телефони / Kindle и други мобилни устройства, и ние предпочитаме да има готовност за употреба, когато ние ги използваме.Сега този притежателя влакчета - вашият избор!Може да се използва на всеки смартфон с диагонал 4,7 - 6,5 инча / i Pad / Kindle. 【Преносим и лесен за използване】 Този титуляр-поставка е много портативен, в напълно сгънати най-дългата страна е само 4,5 инча, което е много по-малко, отколкото при вашия смартфон.Когато излизате, вие можете да го сложите в чантата си, джоб и т. Той е много лесен за използване, просто извадете и го отворите, и след това поставете на масата по всяко време и на всяко място. 【Направете живота си по-добре】 Тази поставка за телефон помага много при чат с приятели / гледане на видео в Youtube / телеконференция с колеги / на живо.Той изглежда много сладък, когато е напълно изградена в малко парче, я гладка повърхност е приятна на допир и не поцарапает вашето обзавеждане. 【Високо качество и 100% гаранция за】 Ние внимателно проверяваме всеки продукт, преди да изпратите качеството е гарантирано!Ако по някаква причина възникне някакво недоволство стока, ние гарантираме подмяна на нова или пълно възстановяване на средствата.Прибиращ притежателя стойка за таблет Nasam.Регулируем ъгъл на наклона на височина и дължина : Важна бележка : Когато се използва като поставка : стъпка 1 трябва да удължат основата му, като следвате часовниковата стрелка в основата на стъпка 2 удлините я на задната част, следвайки часовниковата стрелка за задната част.