Преносим Бумеранг За момчетата на Открито, Играчки за Деца, Бумеранги, Забавни игри, Играчки За Момчета, детски Играчки За улица, Игра, Играчки-Бумеранг, V-Образен Ме?
  • New

Преносим Бумеранг За момчетата на Открито, Играчки за Деца, Бумеранги, Забавни игри, Играчки За Момчета, детски Играчки За

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

БУМЕРАНГ - Проста конструкция форма улеснява управлението им в сравнение с други форми на бумерангаДървена БУМЕРАНГ - Професионално разработена, оригинална и забавна играчка-бумеранг, изработена от лек материал EVA.ЛЕТЯЩА ИГРАЧКА на открито - Можете да придружава детето си, за да си поиграете с тази летяща играчка за подобряване на отношенията между родители и деца.ЗАБАВНИ ИГРАЧКИ за ОТКРИТО, бумеранг - отличен избор за подарък, който ще достави удоволствие както на децата, така и техните родители.ЛЕСНО ВРЪЩАНЕ в бумеранга - Нека децата ще почистват далеч мобилни телефони и компютърни игри и поиграют в тази забавна и интересна играчка.Осъществяване на Списък 1 х играчка-бумеранг, Особености -Материал : EVA хвърли и сграбчи играчка -Това може да стимулира физическата координация на децата и да ги отделят от видео игри и играчки-бумерангов за телефон. -Насладете се на едно приятно занимание, на чист въздух с бумеранг, подходящ за по-големи тревни площи boy toys 5+ години. -Може да се постигне най-добрия лесен отговор действия, като следвате няколко прости техники на хвърляне на возвращающего на бумеранга. -Изработени от висококачествена EVA, този бумеранг, с опростен дизайн дизайн е страхотна летяща играчка за начинаещи. -Проста конструкция на форми, по-лесно управление в сравнение с други форми на летящи на бумеранга.Информация за стоки, Външна спортна играчка-бумеранг, Вие ще получите много забавно, премахване нашия бумеранг и очакване, когато той се върне.V-образен бумеранг Вземете си малко дете на разходка и му позволете да ви се получи удоволствие от получаване на бумеранга "върни се", този бумеранг е изработен от висококачествена EVA, вашите деца могат да играят с него безопасно. v-образни хвърляне на бумеранги, Подходящи за игри на открито и спорт.