ПРЕНОСИМА в Нощна на Тъканта, Подвесная Количка За Палети Рамка на Легло Инструменти За Украса Подвесная Чанта За Съхранение на Висящ Калъф Нощни Джобен Органайзе?
  • New

ПРЕНОСИМА в Нощна на Тъканта, Подвесная Количка За Палети Рамка на Легло Инструменти За Украса Подвесная Чанта За Съхранение

BGN 28.87

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

polyesterНощни ДЖОБЕН органайзер - За разлика от други подобни продукти на пазара, този нощни джобен органайзер е с иновативен дизайн с двойна кука и лесен за инсталиране.ПРИКРОВАТНОЕ ПОДВЕСНОЕ СКЛАД . ? [ Допълнителна защита] - Освен метални куки, ние сме добавили ленти от двете страни като допълнителна помощ за закрепване на прикроватного организатор за съхранение на неща.Голямо облекчение от безпокойство за това, че той може да падне.ШКАФ-ПОСТАВКА ЗА ДИСТАНЦИОННИ УПРАВЛЕНИЯ. ? [Без драскотини]- Меки върховете на метални куки са предназначени за защита на ръцете и мебели от случайни драскотини при използване.ПОСТАВКА за БОЛНИЧНО ЛЕГЛО CADDY - Помага да се съдържа в ред хаотични елементи и сортиране на малки предмети, които лесно се губи.НОЩНИ ДЖОБЕН органайзер е подходящ за различни условия, например за окачване на нощното шкафче в общежитието или шкафове.Нощни ДЖОБЕН органайзер - За разлика от други подобни продукти на пазара, този нощни джобен органайзер е с иновативен дизайн с двойна кука и лесен за инсталиране.ПРИКРОВАТНОЕ ПОДВЕСНОЕ СКЛАД . ? [ Допълнителна защита] - Освен метални куки, ние сме добавили ленти от двете страни като допълнителна помощ за закрепване на прикроватного организатор за съхранение на неща.Голямо облекчение от безпокойство за това, че той може да падне.ШКАФ-ПОСТАВКА ЗА ДИСТАНЦИОННИ УПРАВЛЕНИЯ. ? [Без драскотини]- Меки върховете на метални куки са предназначени за защита на ръцете и мебели от случайни драскотини при използване.ПОСТАВКА за БОЛНИЧНО ЛЕГЛО CADDY - Помага да се съдържа в ред хаотични елементи и сортиране на малки предмети, които лесно се губи.НОЩНИ ДЖОБЕН ОРГАНАЙЗЕР е подходящ за различни условия, например за окачване на нощното шкафче в общежитието или шкафове.Списък на пакетите 1 x подвесная кошница Характеристики -богат на функции, удобен и практичен.