Плосък кабел от естествена кожа Picheng 3 мм, кабел за плетене на ленти с дължина 5 метра, Много подходящ за бижута, кожени връзки за обувки, градински инструменти, играч?
  • New

Плосък кабел от естествена кожа Picheng 3 мм, кабел за плетене на ленти с дължина 5 метра, Много подходящ за бижута, кожени

BGN 4.93

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Качествени материал : Висококачествен плосък кабел от естествена кожа е гладка консистенция отгоре, замшу отдолу, и този кожена каишка притежава силен усилие на опън, него не е лесно да се съборят или выцвести. Размер : Широчина-1/8 инча, дължина-5 метра, а дебелината-2.5 мм, достатъчна дължина за употреба и отговарящи на вашите различни нужди в ежедневието. Изработване на уникални подаръци е : Можете да използвате кожа кабел за производство на ръчно изработени бижута, а след това да дарят тези докосва подаръци за семейството и приятели, вашето добре подготвено продукт ръчно изработени няма да бъде просто мимолетно прищявка.Това экстраординарно и запомнящо се събитие. Лекота на производство : тази кожена лента не изисква твърде продължителен процес на рязане за извършване на различни работи, лесно се връзвам, а също така може да се използва директно, тя не добри.когато и не беля. Широко приложение : Кожена лента е подходящ за различни цели, като например дървени дръжки за кухненски прибори, производство на бижута, гривни, труд за ножове, чанти, колиета, кожени връзки за обувки, декоративни ленти за плажни шапки, бейзболни ръкавици и т. 【Купи с увереност】 : Много ви благодаря за вашата голяма подкрепа.Качеството на продуктите и удовлетвореността на клиентите са наш основен приоритет.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви предоставим най-добрата услуга, доколкото можем.