balacoo Betta Аквариумный Пречистване на Чакъл за аквариум за малки Betta, Аквариумный Сифон-Прахосмукачка За Почистване на Аквариум Чакъл и Пясък (Случаен цвят) Вакуум за ?
  • New

balacoo Betta Аквариумный Пречистване на Чакъл за аквариум за малки Betta, Аквариумный Сифон-Прахосмукачка За Почистване

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесна употреба : Вакуум за пречистване на чакъл за аквариума - това е помпа за почистване на аквариумаЛесен за инсталиране и използване.Аквариумный сифонный помпа, с помощта на този инструмент можете да почистите дъното на вашия аквариум.Аксесоари за аквариума идват с дълга като всмукване на тръбата, подходяща както за големи, така и за малки аквариуми.Чакъл прахосмукачка за аквариум, не уврежда аквариумните риби, когато се използва.Особено за малък аквариум.Размер на пречистване на аквариума : прибл. 170* 2 * 2 см (Д * Ш * В ).Описание Как да използвате : 1. Незабавно поставете средство за почистване на чакъл бързо хранене в аквариум за риби, а другият край на тръбата се потапя в кофа. след това леко натиснете извор на напрежение ръце.Моля, намалете височината на подаване на вода, и е средство за почистване на аквариум подходящ за смяна на водата.Характеристики - Цвят : както е показано.- Материал : полипропилен.- Размер : прибл. 170* 2 * 2 см (Д * Ш * В ).В комплекта са включени пречиствател за аквариумни рибки с дължина 1 * 1,7 м.