Огнища на Крилете на купето, 4шт ABS Универсално Колело, Защита За Вежди, за Довършителни работи на устните, Защита от надраскване, Обостряне на Крилете 72 см / 28,4 инча (?
  • New

Огнища на Крилете на купето, 4шт ABS Универсално Колело, Защита За Вежди, за Довършителни работи на устните,

BGN 11.26

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Приложими модели : общо предназначениеУдовлетворяйте на нуждите на вашия автомобил за инсталиране, без да се притеснявате за неспособност предмети.Подробна модел на прилагане, моля, проверете внимателно, преди да купите.Висококачествен материал : Той е изработен от висококачествен материал ABS, който е по-устойчив на абразия, кислото - и щелочестойкий, издръжлив и има дълъг срок на служба.Професионално производство, висока производителност.Направете работа на вашия автомобил по-ефективна.Професионален дизайн на : Продуктът използва технологията за професионален дизайн, изработен в съответствие със стандартните изисквания и строго съответства на заводскому контрол на качеството.Дайте да ви безопасно и удобно шофиране и за осигуряване на вашата сигурност при шофиране.Лесна инсталация : удобен дизайн, без допълнителни настройки.Старо оборудване може да замени директно, тя е лесна за използване и надеждна, лесна за монтаж и е запознат.Силно се препоръчва професионално инсталиране, за да избегнете проблеми или щети.Гаранция за качество : Ние осигуряваме 24-месечна гаранция на продукти, ако имате някакви въпроси след получаване на нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Дължината на накладкаматериал : abs цвят по Избор : стил въглеродни влакна, черно съдържание на Пакета : Универсална поставка за кола за Инсталацията : Инсталира се с помощта на лепило ленти (не се поставя) Дебелина : прибл. 72 см /28,4 инча в раскрытом формата на : прибл. / 20,5 инча пакет включва : 4 х дължината на тампон Забележка : Моля, имайте в предвид, че трябва да закупите самозалепващи ленти, за да инсталирате отделно.Нямаме лепило ленти в опаковка.

Condition:
100% Brand NewItem Type
Girth:
Approx. 72cm/28.4in
Opening:
Approx. 52cm/20.5in
Package List:
4 x Wheel Eyebrow:
Note:
Please be aware that you need to purchase adhesive tapes for installation separately. We don't have adhesive tapes in the package. :