Корпус за майнинга с 12 графични процесори на открито, рамка за майнинга, калъф за ETH Ethereum, БТК, ZEC, биткойн, сребро
  • New

Корпус за майнинга с 12 графични процесори на открито, рамка за майнинга, калъф за ETH Ethereum, БТК, ZEC, биткойн,

BGN 31.89

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

√ Забележка : Ако имате някакви въпроси по подготовката на предварителна продажба и послепродажному поддръжка, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часаКорпус за майнинга с отворен фреймом. Корпус за майнинга с 12 графични процесори. √ Висококачествени материали от алуминиева сплав.Здрав, издръжлив и на достъпна за многократно добавяне.Напълно защитава вашия графичен процесор и електронно устройство. √ Може да штабелировать с помощта на скоби за вентилатори.Лесно се придвижва и заема достатъчно място за ремонт. √ Професионален дизайн за майнеров, ускоряющий на конвекцията на въздуха, който подобрява охлаждането и продлевающий срока на експлоатация на графични карти. √ Голямо пространство между графични процесори, което ги прави прохладни и тихи.Поддръжка на дънната платка ATX, хостинг с две двойно захранване, твърд диск, монтажен комплект за захранване. Алуминиев корпус 12 GPU Mining Rig Open Air Рамка за ETH ZEC/биткоинапакет в комплекта : 1x12 GPU Mining Frame Case 1 Набор от инсталационни аксесоари (не включва процесор, GPU, захранване, дънна платка, кабели.)Параметри : Име на продукт : Рамка за майнинга Материал : алуминий Цвят : сребрист Особености : изцяло нов и високо качество. 1) Здрава алуминиева конструкция, устойчива и практически. 2) Две или повече комплекта алуминиева рамка могат да се припокриват един друг. 3) Голямо пространство между графични процесори, което ги прави прохладни и тихи. 4) Подкрепа одинарного или двойно настаняване захранване, твърд диск, монтаж на комплекта за захранване. 5) Са подходящи за настаняване на 12 графичен процесор и поддръжка на 10 вентилатори или дънната платка ATX / MATX, двойно захранване. 6) Всички монтажни разпоредби отговарят на специфичните отвори за позициониране и са лесни за инсталиране.

Product Name:
Mining frame
Material:
Alluminum
Color:
Sliver
Features::
Brand New and high quality.:
1)Solid aluminium construction, durable and practical.:
2)Two or more sets of aluminum frame can be superimposed:
3)Generous space between the GPUs, making them cool and quiet.:
4)Support Single or Dual PSU hosting,harddrive, PSU mounting Kit.:
5)Ideal for hold 12 GPU and support 10 fans or ATX/MATX Motherboard, Dual PSU.:
6)All mounting positions correspond to specific positioning holes and are easy to install.:
International Buyers-Please Note:
a.Import duties, taxes and charges are not included in the item price or shipping charges. These charges are the buyer's responsibility.:
b.Please check with your country's customs office to determine what these additional costs will be prior to biddingying. :