Бижута във формата на джуджета в Свети Валентин - г-Н и г-жа Джуджета с led подсветка (3 режим на мигане) за украса за Св. Валентин - Червено-бял скандинавски Томт ръчно и
  • New

Бижута във формата на джуджета в Свети Валентин - г-Н и г-жа Джуджета с led подсветка (3 режим на мигане) за украса за Св.

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Опаковка включва】 плюшени г-н и г-жа шведски Томте 13 инча, г-н и г-жа джудже държат плик с надпис "Happy Valentine ' s Day" и надпис "Love", който е с led подсветка, поддържа 3 режим на мигане 【Идеалният подарък за Свети Валентин"】 г-Н и г-жа Валентайновые джуджетата отлично подходящи за празнични подаръци за вашите приятели, деца и колеги.Носи късмет на семейството, и това се разглежда като късмет. 【Джуджетата в "Свети Валентин" за дома】 са идеални за декорация за празниците, подходящи за вашата камина, централна декор на масата за хранене, тави, подложки за телевизор.Във всеки случай, тези малки момчета могат да добавите забавление в "Свети Валентин". 【Ръчна работа 】 - поради факта, че всяка плюшен кукла е изработена от 100% ръчно, така че различните две ще има някои различия в размера и теглото.Очарователен дизайн на тялото в червено и бяло клетка, подходящ за домашен интериор за Св. 【Джуджетата в "Свети Валентин" и за офис】 търсите нещо, за да украсят вашия офис?Просто поставете елф на г-н и г-жа в Деня на Свети Валентин в офис маса!Доведете повече атмосфера на празника!.Продукт Features : .Mr и с Блеснали Гномик г-жа Лэд от св.Огъване на тел шапка, за да можете да се коригира неговата позиция.Дългата бяла брада и голям дървен носа на г-н Елф.Дълги бели опашка и голяма дървена носа на г-жа Джудже.Размери : 13 "H x 4"W. Материал(и) : плат /метал /тел.